Reviews

Top 3 Smartwatches van het moment

Top 3 smartwatches van het moment

Wearables oftewel “Smartwatches” worden steeds populairder. Het zijn geen gadgets meer die de opper-geeks dragen maar een handig en tegelijkertijd stijlvol apparaat. Omdat de smartwatch steeds populairder wordt betekent het ook dat er meer en meer modellen op de markt worden gebracht, maar welke smartwatches zijn nu écht de moeite waard? Wij hebben de beste gekozen uit een aantal belangrijke categorieën.

De beste fit smartwatch: Fitbit Versa

De naam geeft het al weg, de Fitbit Versa is het meest succesvolle toestel van het bedrijf dat alom bekend staat voor het maken van smart apparaten gericht op fitness.

De Versa is vergelijkbaar met de Ionic maar mist een GPS functie. De Fitbit Versa heeft wel een vriendelijker ontwerp en is een stuk comfortabeler door zijn ronde hoeken. Ook ligt de prijs vergeleken met de Ionic wat lager omdat de GPS functie niet aanwezig is. Persoonlijk hebben wij hier geen last van gehad.

Aangezien de Fitbit Versa runt op een platform die een kleinere voetafdruk heeft dan sommige grotere jongens is de ondersteuning qua applicaties aan de mindere kant. Deze smartwatch is perfect voor de basics en het tracken van sportactiviteiten.

Koop hier de Fitbit Versa

Meest stijlvolle smartwatch: Skagen Falster 2

Skagen levert zonder enige twijfel een aantal van de meest stijlvolle en tegelijkertijd betaalbare horloges. Nu heeft Skagen ook besloten om te gaan pootjebaden in het territorium van smartwatches en het resultaat hiervan is zeker interessant. De 40 mm brede body geeft een stijlvolle look en is niet absurd groot wat bij sommige een oncomfortabel creëerd.

Het scherm heeft een kleine bezel maar door de body valt dit minimaal op. Naast zijn stijlvolle kenmerken zijn er ook een aantal handige snufjes zoals het contactloos betalen met Google Pay, waterdicht tot een diepte van 30m dus een frisse duik kan ook geen kwaad en je kunt de gegevens syncen met Google Fit.

Het batterijleven en performance van de Falster 2 is gezien zijn inmiddels verouderde processor iets minder dus voor gebruikers die veel vragen van hun wearables is dit misschien een iets mindere optie. Maar het gezegde luidt, wie mooi wilt zijn moet pijn lijden.

Koop hier de Skagen Falster 2

Meest batterij efficiënte smartwatch: Huawei Watch GT

De batterijduur van apparaten is een van de meest belangrijke kenmerken tegenwoordig en dat is precies waar de Huawei Watch GT voor zorgt. Naast zijn uitstekende batterijduur ziet deze smartwatch er ook nog eens stijlvol uit en heeft goede ondersteuning voor fitness tracking.

De Huawei Watch GT gaat niet één dag mee maar twee weken op een volle batterij. Maar alle uitmuntende kwaliteiten van deze smartwatch komt met een compromis, zo kun je geen applicaties downloaden, niet reageren op berichten en een aantal andere basics die eigenlijk elke smartwatch in zich zou moeten hebben.

Deze smartwatch is perfect voor degene die opzoek zijn naar lange batterijduur en een goede fitness companion.

Koop hier de Huawei Watch GT