Reviews

Shoppen met korting op Chinese feestdag Single Day

China heeft enkele jaarlijkse feestdagen, waaronder Single Day. Single Day wordt ook wel Vrijgezellendag of in het Chinees Guanggun Jie genoemd. De feestdag valt op 11 november en wordt voornamelijk door jongeren gevierd. Zij vieren op Single Day dat ze vrijgezel zijn en het net zo leuk hebben als de vele stelletjes in het land. De dag valt overigens niet voor niets op 11 november, want nummer één staat voor alleen zijn. De datum 11-11 is dan ook de perfecte dag voor Single Day.

Single Day: de grootste commerciële feestdag van de wereld

Single Day is een grote feestdag in China, die al twintig jaar gevierd wordt. De feestdag wordt niet alleen gevierd door vrijgezellen, maar er doen ook veel winkels aan mee. Het is zelfs de grootste commerciële feestdag ter wereld geworden, onder andere door sponsoring van de Chinese webwinkel Alibaba. Deze webwinkel organiseerde vijf jaar voor het eerst een grote kortingsactie rond Single Day, die maar liefst 24 uur duurde. Overigens geeft niet alleen Alibaba korting op Single Day, maar organiseren ook vele andere (web)winkels leuke kortingsacties. Eén van deze winkels, is Gearbest.

Single Day vieren in Nederland

Single Day wordt eigenlijk niet gevierd in Nederland: het is een op en top Chinese feestdag. Toch kun je als Nederlandse consument ook van deze feestdag profiteren. Gearbest geeft namelijk niet alleen korting aan Chinese klanten op Single Day, maar ook aan Nederlandse consumenten. Dit is uniek, want er zijn vrijwel geen andere (web)winkels die Nederlandse kortingsacties organiseren rond Single Day.

Gearbest: een korte kennismaking

Gearbest is een Chinese winkel met een ontzettend groot assortiment. Hoewel de winkel van origine Chinees is, is de webwinkel de afgelopen jaren erg bekend geworden in Nederland en andere Europese landen. Je kunt de vele producten van Gearbest online kopen, ook als je in Nederland woont. Gearbest verkoopt onder andere smartphones, tablets, laptops en veel andere gadgets. Door het grote assortiment van deze webwinkel, vind je vrijwel altijd het product dat jij nodig hebt.

Gearbest verkoopt producten van diverse bekende merken uit China, waaronder Huawei, Xiaomi, Oneplus, Asus, Meizu, Lenovo en Leeco. Ook worden er producten verkocht van minder bekende merken uit China. Deze merken zijn nu nog niet zo bekend in Nederland en andere Europese landen, maar hier kan zeker verandering in komen. Kijk maar eens naar het merk Huawei. Enkele jaren geleden kenden we dit merk eigenlijk nog helemaal niet, maar nu weten we inmiddels allemaal dat Huawei zeer goede mobiele telefoons produceert tegen een aantrekkelijke prijs. Wij verwachten dan ook dat de minder bekende merken van Gearbest de komende jaren ook bekender zullen worden in Nederland.

De Single Day acties van Gearbest

De eerste leuke Single Day acties van Gearbest worden al op 1 november gelanceerd. Op deze dag worden er diverse leuke kortingsacties en zelfs een unieke game aangeboden. Door van deze acties te profiteren en de game te spelen, kun je veel geld besparen.

De Single Day game van Gearbest

De unieke Single Day game van Gearbest is helemaal gratis en als je geluk hebt, kun je een flink kortingspercentage winnen met dit spel. Je maakt een Gearbest account aan, je logt je in en je opent drie ‘gift boxes’. Heb je geluk, dan zit er een leuke prijs in een van deze dozen.

De Single Day kortingsacties van Gearbest

Verder zijn er enkele producten afgeprijsd op Single Day. Om welke producten het gaat, kun je op de website van Gearbest zien. Alle Single Day actieproducten worden op 11-11 op een speciale pagina geplaatst. Door de producten op deze pagina te bekijken, kom je er vanzelf achter of er een leuke deal voor jou bij zit. Ook zijn er vele leuke aanbiedingen voor nieuwe klanten van Gearbest. Heb je nog geen account bij deze webwinkel en ga je hier voor het eerst winkelen, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je geen korting krijgt.

De social media winactie van Gearbest

Heb je iets gekocht bij Gearbest op Single Day? Dan raden wij je zeker aan om dit op Facebook, Twitter of Google+ te delen. Klanten die hun aankopen delen, maken namelijk kans de totale prijs van hun aankopen terug te krijgen van Gearbest. Door een update te plaatsen op social media, kun je dus zomaar je geld terugkrijgen van Gearbest. Dit betekent dat je gratis hebt gewinkeld op 11-11. Deze actie eindigt pas op 20 november, dus je hebt alle tijd om van de social media winactie te profiteren.

Shoppen met korting? Winkel op 11-11 bij Gearbest

Wil jij telefoon accessoires, tablet accessoires of andere gadgets met flinke korting kopen? Houd dan de website van Gearbest goed in de gaten en profiteer van diverse leuke aanbiedingen voor, op en na Single Day. Deel ook zeker jouw aankopen op social media, want wellicht win jij de social media prijs van Gearbest en krijg je de kosten van jouw Single Day aankopen gewoon terug.

Wil je meer weten over de Single Day kortingsacties van Gearbest? Kijk dan eens op de website van Gearbest. Hier kun je niet alleen zien welke producten afgeprijsd worden op Single Day, maar lees je bijvoorbeeld ook meer over de Single Day game van Gearbest en over de social media winactie.