Of bekijk het aanbod van een andere provider:


Youfone is aanbieder van mobiele abonnementen en sim-only abonnementen waarbij zij gebruik maken van het KPN netwerk. Youfone is een van de goedkoopste telefoonproviders van dit moment voor klanten die weinig bellen of internetten.

Controle over je mobiele abonnement

Je mobiele abonnement bij Youfone loopt via het betrouwbare 4G KPN netwerk en is maandelijks opzegbaar. Youfone biedt vele combinaties qua belminuten, sms en internetbundels zodat je het voor jou passende sim-only abonnement kunt samenstellen. Je hebt altijd controle over je verbruik via MyYoufone en de Youfone app. Je kunt eenvoudig een belplafond en een dataplafond instellen om verrassingen in mobiel gebruik te voorkomen. In de app heb je ook mogelijkheid om je bundel te wijzigen of om een bundel toe te voegen.

Beste sim-only provider

De Consumentenbond heeft Youfone verkozen tot tweede beste mobiele sim-only provider in 2015. In 2014 en 2015 won Youfone de Klachtaward, voor het hoogste klachtoplospercentage binnen de telecomsector. Daarnaast heeft Youfone de Best Service Award 2016 gewonnen met een klantwaardering van 8.0. Hiermee claimt Youfone topkwaliteit te bieden in sim-only abonnementen voor een lage prijs.