Of bekijk het aanbod van een andere provider:


T-Mobile is onderdeel van het Duitse Deutsche Telekom en biedt voor dit bedrijf internationaal de mobiele telefoonactiviteiten aan. T-Mobile kreeg een groot deel van de Nederlandse markt voor mobiele telefonie in handen door de overname van telecomaanbieder Ben en Orange Nederland.

Keuzemogelijkheid sim-only abonnementen

Bij T-Mobile heb je de keuze uit twee verschillende sim-only abonnementen. Bij de Basis Sim kun je zelf je bundel samenstellen en heb je nooit onverwachte kosten voor mobiel internet in binnen- en buitenland. Bovendien kun je met deze bundel gebruik maken van het 4G netwerk.

Bij het uitgebreidere sim-only abonnement heb je de mogelijkheid om extra opties toe te voegen. Zo kun je kiezen voor gratis onbeperkt SMS’en, op maandelijkse basis je internet- en belbundel bijstellen en op een door jou gewenst moment een nieuwe telefoon uitzoeken.

Extra opties bij je sim-only abonnement

Om je abonnement nog completer te maken, biedt T-Mobile de mogelijkheid om te kiezen uit een aantal voordeelbundels die bij jou passen. Smart Seconds is een sim-only abonnement waarbij je je kosten laag houdt doordat je betaalt per seconde.

Daarnaast biedt T-Mobile als een van de weinige providers ook abonnementen met onbeperkt internet aan.