Of bekijk het aanbod van een andere provider:


Simyo is een 100% dochter van KPN en maakt ook gebruik van het betrouwbare KPN netwerk voor de mobiele telefonie. Simyo onderscheidt zich van de andere providers door zich specifiek te richten op de prijsbewuste consument.

Inzicht in je abonnement

Bij een mobiel abonnement van Simyo kun je je eigen bundel samenstellen en deze zelf elke maand gratis aanpassen, naar boven of naar beneden. Via de Simyo app kun je je tegoed, gebruik en je kosten in een duidelijk overzicht zien. Hierdoor heb je direct inzicht in je mobiele abonnement. Je kunt je verbruik tot in de details bekijken zodat je weet waar de kosten vandaan komen.

Simyo beste mobiele provider van Nederland

Volgens de Consumentenbond is Simyo voor de zesde keer op rij de beste mobiele provider van Nederland. Simyo heeft deze prijs ontvangen voor het betrouwbare netwerk, de klantenservice en de duidelijkheid die ze hun klanten bieden. Zo heeft Simyo het minst aantal storingen voor mobiel bellen, sms’en en mobiel internet. Dit komt door het sterke netwerk van KPN waar Simyo gebruik van maakt. Ook heeft Simyo volgens de Consumentenbond de beste prijs-kwaliteitverhouding.