Of bekijk het aanbod van een andere provider:


Ben is een telecomaanbieder in Nederland die gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile. T-Mobile is eigenaar van Ben en sinds 2008 is Ben weer actief als aanbieder van sim-only abonnementen. Sinds 2014 kun je bij Ben ook terecht voor een abonnement met telefoon.

Mobiel abonnement zelf samenstellen

Bij Ben kun je zelf je sim-only abonnement samenstellen. Ook kun je kiezen voor een SMS-bundel als je veel wil sms’en en je bepaalt zelf de grootte van je internetbundel. Op je persoonlijke pagina kun je zelf je een aantal online zaken regelen, zoals je abonnement aanpassen of extra bundels kopen.

De voordelen van een mobiel abonnement bij Ben

Als je een sim-only abonnement bij Ben afsluit, profiteer je van vele voordelen. Zo heb je heb je de mogelijkheid om je sim-only abonnement per maand op te zeggen of je kiest voor een contract van 24 maanden met een zekerheid van vaste lage prijzen. Daarnaast biedt Ben je supersnel en stabiel internet met 4G.

Aanbiedingen bij Ben

Ben is er voor iedereen en heeft regelmatig topdeals, zoals speciale studentendeals. Hierbij ontvang je als student extra kortingen. Ben je al klant bij Ben, dan kun je extra voordeel verdienen als je vrienden via jou ook een mobiel abonnement bij Ben afsluiten