Over ons

Op het moment dat wij met deze website begonnen bedachten wij dat we dit konden verbeteren. Uiteraard zijn er veel vergelijkingswebsites van simkaarten/simonly’s op internet te vinden. Door onze website en ons systeem up to date te houden met de extra’s van het vergelijken, denken wij dat we daardoor voorsprong hebben op de andere vergelijkingswebsites van simkaart/simonly aanbieders.

Dat resulteert er in dat u continu de beste aanbiedingen ziet, die geheel up to date zijn op het moment dat u onze website bezoekt. Op dit moment zijn we nog volledig aan het uitbreiden en continu aan het brainstormen hoe we het u nog gemakkelijker kunnen maken en de site te optimaliseren. Heeft u hier ideeën over en wilt u deze delen? Mail het ons gerust op: info@sim-stunt.nl

Wat doet sim-stunt.nl precies

Sim-stunt.nl is een website die gemaakt is om de aanbieders van dit moment te vergelijken met elkaar. Hiervoor hebben wij een speciaal systeem ontwikkeld die ervoor zorgt dat alle prijzen actueel zijn en direct geplaatst worden op onze website. Wij vergelijken de prijzen, maar uiteindelijk sluit u het contract af met de mobiele telefoon maatschappij zelf. Wij zijn dus geen tussenpersoon maar maken enkel een vergelijking van wat er op de huidige markt aangeboden wordt.

Het kan zijn dat er meerdere partijen zijn die simkaarten/ sim-only’s aanbieden op internet, echter hebben wij ervoor gekozen om deze aanbieders te plaatsen daar wij veel positieve verhalen van deze providers krijgen. Doordat u via onze website naar de website van de aanbieder en u daar uw abonnement afsluit of een simkaart koopt, krijgen wij een vergoeding hiervoor. Wij gebruiken deze vergoeding voor het uitbreiden van ons netwerk en de verbetering van onze websites met als doel om u als consument zo goed mogelijk te kunnen voorzien van de juiste informatie.