Nieuws

Wat is Zcash?

ZCash is een digitale munt waarmee je online betalingen kunt verrichten. De Coin is een munt die op een centrale manier is opgezet en is ontstaan uit het Zerocoin/Zerocash idee. De munt is gebouwd door een groot team aan specialisten beveiligingsexperts. Veel mensen kennen dit soort munten als zogenaamde coin. Voor het opstarten van de munt is er een uitgebreid cryptografisch onderzoek gedaan.

Zcash is een Coin dat zich richt op een betere bescherming van de privacy in tegenstelling tot de Bitcoin. Met een betaling via Zcash kan je betalingen verrichten zonder dat andere mensen deze betalingen kunnen zien. De betalingen worden op deze manier op een anonieme manier verwerkt. De blockchain kan de informatie over de verzender, de ontvanger en de betaling worden versleuteld. Om deze privacy te waarborgen maakt de munt gebruik van de zk-snark methode. Dit netwerk is erg betrouwbaar om je privacy te waarborgen en ook de gegevens van je transactie op een correcte manier te verwerken.

Kiezen voor een munt met veel privacy

Waarom zou je kiezen voor een munt met veel privacy? Wij zetten onderstaand de voordelen voor je op een rijtje en hopen dat je met dit artikel een hoop inspiratie opdoet om een wel overwogen keuze te maken voor de aanschaf van de Zcash.

De voordelen:
– Wanneer je de munten voor je bedrijf aanschaft dan kun je de informatie over je supply chain geheimhouden voor je concurrenten.
– Je kunt de informatie van jouw fortuin geheimhouden voor iedereen. Op deze manier kun jij de keuze maken wie iets mag weten over jouw fortuin.
– Anonieme munten zijn minder interessant voor hackers. Hackers weten namelijk niet hoeveel jij in je portemonnee hebt zitten en moeten dus veel moeite doen voor misschien een erg klein bedrag.

Online Zcash kopen

Wil je veilig en betrouwbaar online Zcash kopen? Er zijn verschillende mogelijkheden om deze veilige munt aan jouw balans toe te voegen. Het voordeel van deze munt is dat de munt niet alleen je privacy beschermd, maar ook dat je de munt gemakkelijk en snel kunt aanschaffen met Ideal. Naast de optie om Zcash online af te rekenen met Ideal, zijn er ook mogelijkheden om de munt aan te schaffen met creditcard, PayPal of andere betaalmogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *