Nieuws

Waarom is het kopen van een refurbished iPhone 11 zeker de moeite waard?

Het is geen geheim dat Apple met de iPhone 11 een van de beste smartphones heeft gemaakt. Met zijn krachtige A13-processor en een brede, ultrawide lens waarmee je next level foto’s maakt, is het een echte krachtpatser van een smartphone. Sommigen beweren zelfs dat dit tot nu toe de beste iPhone is die Apple heeft gemaakt. Maar met zijn hoge prijs is het misschien niet voor ieders budget. Dan is een refurbished iPhone misschien een optie voor jou. In dit artikel geven we je een goed idee van de refurbished iPhone 11.

Wat is een refurbished iPhone?

Wanneer je een gloednieuwe iPhone koopt kan er soms bij het openen van de doos al iets zijn. Er kan ook een fout optreden als je je telefoon een paar weken of maanden hebt gebruikt. Je kunt dan je iPhone retourneren aan Apple of de leverancier. Jij krijgt dan een nieuwe omdat je iPhone nog onder de garantie valt. Jouw geretourneerde apparaat wordt dan teruggestuurd naar vooraf goedgekeurde reparatiewerkplaatsen of terug naar Apple zelf. Daar gaan ze door een strenge controle en fouten worden verholpen, zoals softwareproblemen of defecte batterijen of defecte ID-sensoren. Vervolgens worden grondig getest. Daarnaast worden de oude batterij en buitenkant verwijderd en vervangen door gloednieuwe.

Vervolgens worden deze telefoons opnieuw op de markt gedistribueerd als Certified Refurbished iPhone en meestal verkocht met een garantie van 6 tot 12 maanden. Het goede nieuws voor jou is dat al deze refurbished iPhones met fikse korting worden verkocht. Je hebt een 100% werkend en bijna nieuw apparaat zonder dat je de premium prijs hoeft te betalen.

Voors en tegens van een refurbished iPhone 11?

VOORS

Prijs.
Het belangrijkste voordeel bij het kopen van een refurbished iPhone is dat je veel geld kunt besparen. Je kunt het nieuwste model – zoals de iPhone 11 – kopen zonder het hoge prijskaartje van meer dan duizend euro te betalen.

Kwaliteit.
Aangezien deze apparaten aan strenge tests worden onderworpen en onderdelen worden vervangen volgens de normen van Apple, ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Bovendien is de complete buitenkant vervangen, dus het is alsof niemand je telefoon ooit eerder heeft aangeraakt. Alleen de interne onderdelen zijn hetzelfde. En ze zijn van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan. Want dat je geld bespaart door minder te betalen, betekent niet dat je een inferieur product krijgt. Je krijgt het allerbeste van Apple-technologie met elke refurbished iPhone 11.

Milieuvriendelijk.
Iedereen weet dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen aan het milieu, door minder afval en meer recycling en upcycling producten te creëren om het tekort aan hulpbronnen te bestrijden. Elk jaar gooien we tonnen elektronisch afval weg. Jij helpt dat verminderen door een refurbished product te kopen.

TEGENS

Hoewel er veel voordelen zijn, zijn er – zoals bij alles – ook enkele kleine nadelen aan het kopen van een opgeknapte iPhone. Er kunnen kleine oneffenheden op de oppervlakken zijn. Eventueel moet je ook de software handmatig bijwerken, aangezien deze telefoons een tijdje inactief zijn geweest, hoewel dat slechts een klein probleem is. En afhankelijk van waar jij je smartphone koopt, krijg je mogelijk geen verlengde garantie of helemaal geen garantie.

Maar als je je refurbished iPhone 11 koopt bij Mobico, krijg je 24 maanden garantie. Die geven wij op alle onze refurbished iPhones. We zorgen voor een hoogwaardige iPhone 11, zodat je geen nadelen en alleen voordelen hebt!

Waarom niet gewoon een gebruikte iPhone 11 kopen?

Een gebruikte iPhone die je bijvoorbeeld via Marktplaats koopt, is niet hetzelfde als een refurbished smartphone! Met een refurbished toestel krijg je ook handleidingen, laders en koptelefoons die je zou krijgen met een gloednieuwe telefoon. De meeste gebruikte telefoons worden zonder deze geleverd. Om nog maar te zwijgen over het gebrek aan garantie. Dus in plaats daarvan een refurbished iPhone 11 kopen, kan je veel hoofdpijn besparen.

Kortom, is het de moeite waard om een gerenoveerde iPhone 11 te kopen? JA!

Met bijna identiek aan een gloednieuwe telefoon, krijg je gegarandeerd een gecertificeerd apparaat. Als je van besparingen houdt maar toch die premium smartphone wil, dan is refurbished de juiste keuze. En bij sim-stunt zijn er géén addertjes onder het gras of kleine lettertjes. Je krijgt waar je voor betaalt en in dit geval is het een trendy premium iPhone 11!