Nieuws

Van thuisbioscoop tot portable cinema, onze top 5 betaalbare beamers.

Een 4K TV is heel leuk, dat klopt. Beamers daarentegen zijn, tjah… stukken beter! Tover jouw woonkamer om tot je persoonlijke bioscoop en vergeet al het irritante geschreeuw en popcorn resten die aan je schoenen blijven plakken door te genieten van de laatste films, series en sportevenementen vanuit je luie stoel. We horen je al denken, “Dat mag vast wat kosten dan?”. Daarom hebben we speciaal voor degene die genieten van het fijnere in het leven een lijst opgesteld met de beste GearBest beamers die geen hap uit je portemonnee nemen.

Excelvan BL – 46 1080P Multimedia LCD Projector

Als je op zoek bent naar de meest betaalbare Android projector met 2000 lumens hoef je niet verder te kijken. Even simpele praat, de 2000 lumens zorgen ervoor dat je scherper beeld krijgt zonder je ramen te bedekken met lakens en de zon te verbannen. Daarnaast geniet je van een maximale breedte van 130-inch, helder en scherp beeld samen met een ‘App-control’ functie, zo hoef je de projector niet aan te sluiten aan bijvoorbeeld een laptop of iets anders en kun je out of the box beginnen met je binge sessies.

Direct bestellen

 

Excelvan E09 1080P 4K Home Theatre Projector

De Excelvan E09 lijkt veel op de Excelvan BL – 46 maar er zijn een aantal verschillen die de keus tussen deze twee projectoren een stuk makkelijker maakt. Zo zijn de lumen van de E09 een stuk minder, 1200 om precies te zijn. Dit zorgt ervoor dat het beeld moeilijker is om te zien overdags en zorgt dus niet voor een fantastische kijkervaring. Desalniettemin is het ‘App-control’ van Excelvan een fantastische feature die er voor zorgt dat je geen externe aansluitingen nodig hebt maar gelukkig zitten deze er wel op. Het prijsverschil tussen de twee is minimaal en voor de extra lumen neigen wij toch naar de BL – 46. Maar daarentegen heeft de E09 wel een maximale resolutie van 4K dus het blijft een moeilijke keuze maar beide presteren zoals we het graag zien.

Direct bestellen

 

Excelvan M5 1080P Full HD Projector

De Excelvan M5 mag dan niet dezelfde handige features hebben die zijn naamgenoten hebben zoals de ‘App-control’ maar daarvoor krijg je wel een beamer met maar liefst 3500 lumen en een maximale breedte van 200-inch met full-hd resolutie. Het makkelijk installeren van de M5 is ook een pluspunt, waaronder het ophangen aan een plafond als dat gewenst is. Daarnaast is de levensduur van de projectorlamp ook indrukwekkend met een totale duur van 20000 uur, oftewel 11 jaar lang, 5 uur per dag.

Direct bestellen

 

Exquizon S1 Portable 854 x 480 DLP Multimedia Projector

De Exquizon S1 is de perfecte projector voor op vakantie of een lekker weekendje kamperen. Deze portable projector zorgt ervoor dat je zelfs onder de sterren kunt genieten van een gezellige familiefilm. Er is geen directe stroom nodig en ook een HDMI kabel is een luxe aangezien je gebruik kunt maken van Airplay of Miracast. De kwaliteit van een portable alles is altijd minder maar deze projector geeft je een fantastische ervaring zonder meerdere kilo’s met je mee te slepen.

Direct bestellen

 

Alfawise Q7 3300 Lumens LCD Smart Projector

Kwaliteit mag kosten maar zelfs dan is de Alfawise Q7 een betaalbare optie voor de meeste, uit onze lijst is dit de projector waar wij het meest over te spreken zijn, zeker door het zijn scherpe beelden en een goede ingebouwde geluidsinstallatie. De Q7 zit goed in elkaar en met een metalen behuizing kan hij wel tegen een eventueel stootje. Ook hier zit een LED-lamp met een levensduur van 20000 uren bij die de full-hd beelden aandrijft. Met een maximale breedte van 200-inch is dit de perfecte thuisbioscoop ervaring. 

Direct bestellen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *