Nieuws

Trends: telefoonhoesjes met ruimte voor pasjes

trends: telefoonhoesjes met ruimte voor pasjes

Vroeger bewaarden we al onze pasjes in de portemonnee. Dit was nu eenmaal de gemakkelijkste opbergplaats. Tegenwoordig prefereren we het om onze pasjes in de buurt van onze mobieltjes op te bergen. Deze hebben we immers altijd bij de hand, vaak sneller dan een portemonnee. Om deze reden zijn telefoonhoesjes vaak voorzien van een opbergruimte voor pasjes.

Dit is een recente trend die inmiddels vrij populair is onder de consument. Misschien heb je nog niet een hoes met opbergruimte maar heb je wel interesse. Hieronder lees je alles over telefoonhoesjes met ruimte voor pasjes en waarom deze nu zo populair zijn.

Wat zijn de voordelen van een telefoonhoes met opbergruimte?

Een hoes voor je telefoon is van zichzelf sowieso een aanrader. Zonder hoes is je mobiel namelijk vele malen kwetsbaarder. Een telefoonhoes beschermt je smartphone tegen elementen van buitenaf zoals vuil, stof of vocht. Ook is je mobiel beter bestand tegen een val, mocht dit gebeuren.

Een telefoonhoes met opbergruimte bied je de mogelijkheid om allerlei pasjes hierin te bewaren. Hierbij kun je denken aan je bankpas, OV-chipkaart, rijbewijs, ID kaart, creditcard en diverse andere soorten passen. Dit maakt je leven een stuk gemakkelijker, want je hoeft voortaan geen portemonnee of tas meer bij je te dragen voor het opbergen van deze passen. Bovendien heb je jouw passen voortaan veel sneller bij de hand. Ook ben je er zeker van dat ze altijd veilig opgeborgen zitten. Kortom, er zijn genoeg redenen om een telefoonhoesje met ruimte voor pasjes aan te schaffen.

Welke soorten telefoonhoezen met ruimte voor pasjes zijn er?

Telefoonhoezen met ruimte voor pasjes zijn er in allerlei soorten en maten. Vaak zijn er hoezen te vinden die speciaal op maat gemaakt zijn voor het model smartphone dat jij bezit. Hou dit dus altijd in de gaten wanneer je een hoes aanschaft, want niet iedere hoes is geschikt voor iedere telefoon.

Grofweg zijn telefoonhoesjes met ruimte voor pasjes in te delen in vier soorten. Ten eerste zijn er de back covers. Hierbij wordt de achterkant, en vaak ook de zijkanten, van je telefoon bedekt. Groot voordeel hiervan is dat je altijd meteen bij het scherm van je mobiel kan, zonder dat je elke keer de hoes dient open te klappen. Echter houdt dit wel in dat het beeldscherm niet beschermd wordt.

Daarnaast kun je kiezen voor een insteekhoes. Hierbij schuif je als het ware de telefoon in de hoes, wat bijna een soort zakje lijkt. Vaak zijn deze hoezen ook voorzien van opbergruimte, maar dat is niet altijd het geval. Let hier dus goed op wanneer je een telefoonhoes koopt. De derde variant is de book case, ook wel bekend als de flip cover. Hierbij zit een klep aan de voorkant, die voor bescherming van het scherm zorgt. Alle zijden van je telefoon worden beschermd, en vaak is deze hoes ook voorzien van een standaard.

Tot slot zou je kunnen kiezen voor een 2-in-1 variant. In feite is dit een flip cover waarbij het mogelijk is een stevigere bescherming voor de achterzijde in vast te klikken. Zo weet je zeker dat jouw telefoon aan alle zijden optimaal beschermd wordt. Ook is er ruimte voor pasjes aanwezig.