Nieuws

Telfort verhoogt prijs sim only abonnement

Telfort biedt meerdere sim only abonnementen aan. Eén van deze abonnementen biedt een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes, zonder mobiele data. De prijs van dit abonnement is onlangs verhoogd.

Enkele euro’s duurder

Het abonnement van Telfort is niet veel duurder geworden. Voorheen kostte het abonnement 8,50 euro per maand, nieuwe klanten die het abonnement af willen sluiten betalen 11 euro per maand. Het tarief van 11 euro is geldig bij een contract voor 24 maanden. De maandelijkse sim only abonnementen van Telfort zijn standaard 1,50 euro duurder. Klanten die een maandelijks opzegbaar abonnement met onbeperkt aantal belminuten en sms’jes af willen sluiten bij Telfort, betalen hier dus 12,50 euro per maand voor.

De prijswijziging van 2,50 euro per maand is niet hoog, maar jaarlijks betalen klanten toch fors extra door de verhoogde prijs. Het gaat om een prijsstijging van 30 euro per jaar en een stijging van 60 euro voor een contract van 24 maanden.

Alleen voor nieuwe klanten

Klanten die al een abonnement van 8,50 euro per maand hebben afgesloten, merken niets van de prijswijziging. De prijs wordt enkel hoger voor de nieuwe abonnementen. Ook goed om te weten: de tarieven van de andere sim only abonnementen van Telfort veranderen niet. Enkel klanten die het sim only abonnement met onbeperkt aantal belminuten en sms’jes nog af moeten sluiten, krijgen te maken met de verhoogde prijs van de provider.

Sim only abonnementen vergelijken

Wilt u een nieuw sim only abonnement afsluiten? Dan loont het om abonnementen met elkaar te vergelijken. Geef aan wat u voor abonnement af wil sluiten en wij zoeken de abonnementen die aan uw eisen en wensen voldoen. Vervolgens kunt u deze uitgebreid naast elkaar leggen. Zo vindt u niet alleen het beste abonnement, maar ook het goedkoopste abonnement. De prijswijziging van het Telfort abonnement wordt uiteraard ook meegenomen in de vergelijking.