Nieuws

Telefoonhoesjes bedrukken: ontdek de mogelijkheden!

Telefoonhoesjes bedrukken: ontdek de mogelijkheden!

Tegenwoordig zijn smartphones niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We gebruiken onze telefoons voor van alles en nog wat, van het bijhouden van onze agenda tot het maken van foto’s en het scrollen door social media. Het is dan ook belangrijk om onze telefoons goed te beschermen tegen vallen en stoten. Een telefoonhoesje biedt hierbij uitkomst. Maar waarom zou je genoegen nemen met een saai standaard hoesje als je ook een persoonlijke touch aan je telefoon kunt geven? In dit artikel bespreken we de mogelijkheden omtrent het bedrukken van telefoonhoesjes.

Laat zien wie je bent!

Een groot voordeel van het bedrukken van telefoonhoesjes is dat je hiermee jouw persoonlijke identiteit kunt uitdrukken. Of je nu fan bent van een bepaalde sportclub, band of film, door een afbeelding of tekst op je hoesje te plaatsen laat jij zien waar jouw interesses liggen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een foto van jezelf, familie of huisdier om zo altijd iets vertrouwds bij de hand te hebben.

Ook voor zakelijk gebruik

Maar niet alleen voor persoonlijk gebruik kan het bedrukken van telefoonhoesjes interessant zijn, ook zakelijk gezien biedt het voordelen. Door bijvoorbeeld het logo of de naam van jouw bedrijf op een hoesje te laten drukken creëer jij naamsbekendheid én zorg je ervoor dat jouw medewerkers herkenbaar zijn als zij hun telefoon gebruiken op de werkvloer. Daarnaast kan een telefoonhoesje ook fungeren als relatiegeschenk voor klanten en zakenpartners.

Verschillende materialen

Er zijn diverse materialen waarvan telefoonhoesjes gemaakt kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan siliconen, kunststof of leer. Afhankelijk van het materiaal biedt dit weer verschillende bedrukkingsmogelijkheden. Zo kan een siliconen hoesje in full colour bedrukt worden terwijl een leren hoesje juist meer geschikt is voor een subtiele gravure.

Verschillende druktechnieken

Ook zijn er verschillende druktechnieken mogelijk om jouw design op het telefoonhoesje te krijgen. Een veelgebruikte techniek is zeefdruk, waarbij inkt door middel van een zeef op het materiaal wordt aangebracht. Deze techniek is uitermate geschikt voor grote oplages en biedt de mogelijkheid om meerdere kleuren te gebruiken. Een andere techniek is digitale print, hierbij wordt gebruikgemaakt van inkjet printers die direct op het materiaal printen. Dit geeft een haarscherp resultaat en is ook geschikt voor kleinere oplages.

Conclusie

Het bedrukken van telefoonhoesjes biedt dus tal van mogelijkheden. Of je nu jouw persoonlijke identiteit wilt uitdrukken of juist zakelijk gezien naamsbekendheid wilt creëren, met een bedrukt hoesje maak jij altijd een statement. Daarnaast zijn er diverse materialen en druktechnieken beschikbaar om het ontwerp tot leven te brengen. Wil je helemaal zelf bepalen hoe jouw hoesje eruit komt te zien? Dan kun je ook nog kiezen voor een eigen ontwerp op maat. Kortom, genoeg redenen om eens te overwegen om jouw eigen unieke telefoonhoesje te laten bedrukken!