Nieuws

Tele2 wijzigt per direct haar mobiele abonnementen

Tele2 past per direct al haar mobiele abonnementen aan. De nieuwe abonnementen zijn makkelijk te begrijpen, eenvoudig samen te stellen en geven een duidelijk overzicht van de kosten van de verschillende elementen zoals belminuten, mobiel internet en de kosten voor de telefoon.

Tele2 Mobiel

De nieuwe abonnementen vervangen per 1 september alle bestaande SmartMix en NonStop abonnementen. Tele2 versimpelt hiermee de keuze voor haar klanten. Bovendien is er geen onderscheid meer tussen de prijsstelling en de voorwaarden van de verschillende abonnementen. Hierbij een korte samenvatting van de nieuwe abonnementen. Klanten kunnen kiezen uit drie bel & sms bundels: Per maand 150 minuten, 300 minuten of onbeperkt bellen en SMS-en. Dit in combinatie met een van de vijf mobiele internetbundels: 100, 500, 1000, 2000 of 4000 MB per maand.

Het Sim-only abonnement is maandelijks opzegbaar. Het abonnement kan gecombineerd worden met een toestel naar keuze. Hiervoor betaald een klant altijd hetzelfde bedrag ongeacht de samenstelling van zijn Sim-only abonnement. Elke combinatie is mogelijk. Op de website Tele2 Mobiel staat een compleet overzicht van alle tarieven en beschikbare smartphones.

Sim-only.net is een perfecte website om sim only abonnementen te vergelijken. De vergelijker zet alles kundig op een rijtje en vergelijkt alle sim only aanbiedingen.