Nieuws

Tele2 introduceert sim only abonnement voor kinderen

Veel ouders vinden het belangrijk dat hun kind altijd bereikbaar is. Zij vinden het echter zonde om een duur telefoonabonnement af te sluiten voor hun zoon of dochter. Speciaal voor deze ouders heeft Tele2 nu een nieuw sim only abonnement geïntroduceerd. Het gaat om een sim only abonnement voor kinderen, dat ouders voor een lage prijs af kunnen sluiten. Op deze pagina leest u meer over het nieuwe sim only abonnement van Tele2.

Een klein abonnement met kleine prijs

Het gemiddelde kind heeft over het algemeen een kleiner telefoonabonnement nodig dan een volwassene. Een kind moet kunnen bellen, maar belt niet zo veel als papa of mama. Bovendien moet een kind kunnen internetten op de telefoon, maar is het niet de bedoeling dat hij of zij de hele dag online is.

Het telefoonabonnement dat Tele2 heeft samengesteld voor de jongste klanten van de telecomprovider, is dan ook erg klein. Ten eerste bevat het abonnement een onbeperkt aantal belminuten om naar drie nummers te bellen. Daarnaast heeft het abonnement 1 GB aan mobiel internet.

Het nieuwe sim only abonnement van Tele2 is een klein abonnement, met een kleine prijs. Voor het abonnement betaalt u namelijk slechts 7 euro per maand. De eenmalige aansluitkosten van het abonnement bedragen 15 euro.

Onbeperkt bellen naar 3 nummers

Kinderen hebben geen honderden belminuten nodig. Wel is het prettig als een kind onbeperkt naar papa en/of mama kan bellen. Daarom krijgt u bij het nieuwe sim only abonnement van Tele2 een onbeperkt aantal belminuten om naar 3 nummers te bellen. U kunt zelf kiezen welke nummers dit zijn. U kunt bijvoorbeeld het nummer van mama, het nummer van papa en het nummer van de grote broer kiezen. Ook het doorgeven van het nummer van oma, het nummer van opa, het nummer van de oppas en dergelijke zijn mogelijkheden bij het afsluiten van dit abonnement.

Wil uw kind naar een ander nummer bellen? Dan is dit zeker mogelijk. Wel betaalt u in dit geval 0,15 euro per minuut. Om hoge belkosten hoeft u zich overigens geen zorgen te maken, want het sim only abonnement van Tele2 heeft een belplafond van 10 euro.

De Tele2 applicatie

Sluit u het nieuwe sim only abonnement van Tele2 af voor uw kind, dan krijgt u toegang tot de Tele2 applicatie. In de app kunt u niet alleen de 3 telefoonnummers voor het onbeperkt bellen doorgeven, maar kunt u bovendien het verbruik van uw kind monitoren. Met het sim only abonnement van Tele2 kan uw kind lekker bellen, sms’en en internetten, maar houdt u als ouder wel de controle.

Wilt u meer weten hierover? Lees dan de veelgestelde vragen rondom het abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *