Nieuws

T-Mobile maakt sim only abonnementen duurder

Telecomprovider T-Mobile heeft de prijzen van haar sim only abonnementen verhoogd. Sommige abonnementen zijn 0,50 euro duurder geworden, andere abonnementen kosten iedere maand 1 euro meer dan voorheen. Op deze pagina leest u meer over deze prijsstijging.

Basis sim only abonnementen duurder

Alleen de prijzen van de basis sim only abonnementen van T-Mobile zijn verhoogd. De basis sim only abonnementen zijn de goedkoopste abonnementen van de provider. Deze abonnementen worden doorgaans afgesloten door kleine gebruikers, ofwel mensen die niet veel belminuten, sms’jes en MB’s gebruiken.

Bestaande klanten van T-Mobile krijgen geen prijsverhoging. Enkel klanten die een nieuw basis sim only abonnement bij de provider afsluiten, moeten vanaf nu meer voor hun abonnement betalen.

De nieuwe prijzen van T-Mobile

In onderstaande tabel ziet u de nieuwe prijzen die T-Mobile hanteert. Ook wordt per sim only abonnement de oude prijs aangegeven. Zo ziet u duidelijk in hoeverre ieder abonnement in prijs gestegen is.

 

AbonnementNieuwe maandprijsOude maandprijs
150 belminuten + 500 MB11,50 euro11 euro (stijging: 0,50 euro)
150 belminuten + 1 GB13 euro12 euro (stijging: 1 euro)
150 belminuten + 2 GB14,50 euro14 euro (stijging: 0,50 euro)
300 belminuten + 500 MB12,50 euro12 euro (stijging: 0,50 euro)
300 belminuten + 1 GB14 euro13 euro (stijging: 1 euro)
300 belminuten + 2 GB15,50 euro15 euro (stijging: 0,50 euro)

 

Waarom T-Mobile de prijzen van de basis sim only abonnementen verhoogt, is niet duidelijk. Mogelijk verhoogt de provider de prijzen omdat de betreffende abonnementen erg populair zijn. Maar liefst 61 procent van de consumenten die interesse hebben in een abonnement van T-Mobile, oriënteren zich namelijk op de diverse basis sim only abonnementen van de provider.

Sim only abonnementen vergelijken

Wilt u het beste én het goedkoopste sim only abonnement afsluiten? Dan raden wij u aan om diverse abonnementen van verschillende providers met elkaar te vergelijken. Hier kunt u onze gebruiksvriendelijke online vergelijker voor gebruiken. U geeft aan wat voor abonnement u af wil sluiten en onze online vergelijker doet de rest. Voor u het weet, heeft u een geschikt sim only abonnement gevonden. Dit abonnement kunt u direct afsluiten.

Goed om te weten: onze tool neemt altijd de actuele prijzen van providers mee in de vergelijking. De nieuwe prijzen die T-Mobile hanteert voor haar basis sim only abonnementen, worden dan ook altijd in uw vergelijking meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *