Nieuws

Simyo verhoogt internetsnelheid sim only abonnementen

Steeds meer mensen sluiten een sim only abonnement af met mobiel internet. Zij gebruiken hun mobiele internet om zoekopdrachten in te dienen bij zoekmachines als Google, maar ook om social media netwerken te gebruiken, online video’s te bekijken en ga zo maar door. Hoe goed uw mobiele internet werkt, is onder andere afhankelijk van de internetsnelheid die uw provider hanteert. Voor klanten van Simyo is er goed nieuws, want deze provider heeft de internetsnelheid van alle sim only abonnementen verhoogd.

De nieuwe internetsnelheid van Simyo

De sim only provider Simyo heeft aangekondigd de internetsnelheid van alle sim only abonnementen te verhogen. De nieuwe internetsnelheid die de provider aanhoudt bij alle abonnementen, is 225 Mbps (megabit per seconde).

Internetsnelheden van andere providers

Als u niet zo veel verstand heeft van mobiel internet, zegt een internetsnelheid van 225 Mbps u waarschijnlijk niet zo veel. Wellicht kunnen wij hier verandering in brengen door u te vertellen welke internetsnelheden andere sim only providers hanteren.

Kijken we naar Simpel, dan zien we dat deze provider slechts een internetsnelheid van 75 Mbps hanteert. Dit is toch een stuk lager dan de nieuwe snelheid van Simyo. Dit betekent dat klanten van Simpel simpelweg veel trager internet hebben dan klanten van Simyo. Ben hanteert een hogere internetsnelheid, maar ook deze is lager dan de internetsnelheid van Simyo. Zo heeft het mobiele internet van de provider Ben een internetsnelheid van 100 Mbps.

De providers HollandsNieuwe en Telfort hanteren een internetsnelheid van 150 Mbps. Heeft u een abonnement bij een van deze providers, dan is uw internet beduidend sneller dan het mobiele internet van Simpel klanten en klanten van Ben. Toch is uw internet nog niet zo snel als het internet van de klanten van Simyo.

De sim only provider met de hoogste internetsnelheid

Overigens heeft Simyo met het snellere internet niet de hoogste internetsnelheid. Klanten van Youfone hebben namelijk het snelste internet: zij profiteren van een internetsnelheid van 256 Mbps. Wel kunnen alleen klanten met 4G internet van deze hoge internetsnelheid profiteren. Telefoons die enkel 3G mobiel internet ondersteunen, hebben een lagere internetsnelheid. Bij Simyo is dit niet het geval.

Sim only abonnementen met elkaar vergelijken

Welk sim only abonnement het beste bij u past, is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de snelheid van uw mobiele internet, maar ook aan het aantal MB’s binnen het abonnement, het aantal belminuten binnen het abonnement en de looptijd van het sim only contract.

Wilt u het beste sim only abonnement vinden, met de laagste prijs? Dan raden wij u aan diverse sim only abonnementen met elkaar te vergelijken. Hierbij kijkt u niet alleen naar de internetsnelheid van de diverse abonnementen, maar ook naar de andere factoren die bepalen of een abonnement wel of niet bij u past.