Nieuws

Sim-only met nummerbehoud

Wanneer een abonnement is afgelopen heeft u de mogelijkheid om de huidige telefoon te houden en voor een sim-only abonnement te kiezen. Hierdoor zult u veel goedkoper uit zijn omdat u dan zelf de looptijd van het contract in veel gevallen. U zult genieten van vele kortingen met meer belminuten en dataverkeer in vergelijking met een normaal mobiel abonnement.

Een van de grootste voordelen van een sim-only abonnement is dat u niet specifiek gebonden bent aan een bellimiet wat betekent dat u altijd zal kunnen bellen. U zult altijd en overal bereikbaar zijn. tevens heeft u veel meer belminuten en dataverkeer tot u beschikking. Echter is het nadeel dat de kosten dan wel eens hoger kunnen zijn dan u had verwacht.

Huidige nummer behouden?

Wilt u uw huidige nummer behouden dan is dit een mogelijkheid wanneer u kiest voor een sim-only abonnement die wel dient afgesloten te zijn bij een provider. Dit zal in de meeste gevallen gratis zijn, maar dit verschilt per provider. Voor de precieze voorwaarden kunt u de website van uw aanbieder raadplegen.

Wanneer u dus overstapt van provider zult u altijd de mogelijkheid hebben om uw huidige nummer te behouden. Om u een beeld te geven hoe dit bij diverse providers te werk gaat hebben we hieronder er een aantal beschreven.