Nieuws

Sim only abonnementen

Sluit je een standaard telefoonabonnement af, dan krijg je hier een telefoon bij. Deze telefoon krijg je niet gratis, maar hier moet je gewoon voor betalen. In de maandelijkse prijs die je voor het abonnement betaalt, zitten namelijk ook de kosten van de betreffende telefoon. Heb je eigenlijk helemaal geen telefoon nodig bij jouw nieuwe abonnement? Dan kun je geld besparen door een sim only abonement af te sluiten. Bij sim only abonnementen zit geen telefoon waar je voor moet betalen, maar betaal je alleen voor de belminuten, sms’jes en MB’s die je maandelijks wil gebruiken.

De voordelen van sim only abonnementen

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het afsluiten van een sim only abonnement. Het grootste voordeel van sim only abonnementen, is het feit dat deze abonnementen veel goedkoper zijn dan telefoonabonnementen met toestel. Neem je een sim only abonnement, dan bespaar je maandelijks tientallen euro’s op jouw telefoonkosten.

Een ander voordeel van sim only, is dat er veel sim only aanbieders zijn. Wil je een abonnement afsluiten, dan kun je bij diverse providers terecht. Dit betekent dat je abonnementen met elkaar kunt vergelijken, om uiteindelijk de beste deal te vinden.

Tot slot zijn de meeste sim only abonnementen flexibeler dan standaard telefoonabonnementen. Zo zijn veel sim only contracten maandelijks opzegbaar, terwijl dit bij standaard telefoonabonnementen vaak niet het geval is. Ook zijn er veel sim only abonnementen met de looptijd van 1 jaar, waar dit bij standaard abonnementen doorgaans 2 jaar is. Vind je het prettig om niet te lang aan jouw abonnement vast te zitten, dan is sim only zeker iets voor jou.

Sim only abonnementen vergelijken

Ben jij overtuigd van de voordelen van sim only? Sluit dan jouw eigen sim only abonnement af. Om het beste abonnement te vinden, raden wij je aan om diverse abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je niet alleen het abonnement met het juiste aantal belminuten, sms’jes en MB’s, maar ook het goedkoopste sim only abonnement. En omdat vergelijken slechts enkele minuten duurt, hoef je niet eens veel tijd te steken in het vinden van het beste abonnement.