Nieuws

Repareer je oude telefoon en neem een sim only

Je huidige telefoonabonnement loopt af en dit betekent dat je een nieuw abonnement nodig hebt. Je kunt er nu voor kiezen om een abonnement met nieuw toestel af te sluiten, maar je kunt ook geld besparen door een sim only abonnement te nemen. Heb je nog een prima telefoon in de la liggen, maar is deze telefoon kapot? Dan kun je dit toestel laten repareren en hier vervolgens een sim only abonnement voor afsluiten.

Sim only: altijd goedkoper dan een abonnement met toestel

Een groot voordeel van het afsluiten van een sim only abonnement, is het feit dat dit abonnement altijd goedkoper is dan een abonnement met nieuwe telefoon. Neem je een abonnement met toestel, dan betaal je maandelijks namelijk ook de kosten voor deze nieuwe telefoon en dit maakt het abonnement duur. Neem je een sim only abonnement, dan betaal je alleen voor de belminuten, sms’jes en MB’s die je afneemt. Hier kun je maandelijks tientallen euro’s mee besparen.

Kapotte telefoon? Laat je toestel repareren

Een sim only abonnement zet je altijd op een bestaand toestel, ofwel een telefoon die je al in huis hebt. Heb je wel een telefoon voor jouw sim only abonnement, maar is dit toestel kapot? Dan kun je de telefoon laten repareren. Hier betaal je wel een bepaalde prijs voor, maar de reparatiekosten en sim only kosten zijn nog altijd goedkoper dan een abonnement met nieuwe telefoon. Zeker als je nog een prima telefoon hebt liggen die enkel een eenvoudige reparatie nodig heeft, raden wij je aan om in deze reparatie en een sim only abonnement te investeren.

iPhone Kliniek kan alle soorten telefoonreparaties uitvoeren. Heb je bijvoorbeeld een kapotte iPhone 6? Dan kunnen wij een professionele iPhone 6 reparatie uitvoeren om jouw telefoon weer optimaal te laten werken.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze reparaties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de reparaties die wij uit kunnen voeren en de werkwijze die wij hanteren bij het repareren van jouw telefoon.