Nieuws

Provider Delta begint met aanbieden sim only abonnementen

Er komt een nieuwe sim only provider bij in Nederland. De bekende provider Delta, die internet, energie, vaste telefonie en televisie aanbiedt, gaat namelijk sim only abonnementen aanbieden. Dit besluit komt overigens niet uit de lucht vallen. Delta deed namelijk onderzoek naar de wensen van zijn klanten en uit dit onderzoek bleek dat velen van hen hun vaste lasten liever bij één leverancier onderbrengen. Om dit mogelijk te maken, biedt Delta vanaf nu drie sim only abonnementen aan.

Het netwerk van T-Mobile

In 2012 bood Delta al eerder telefoonabonnementen aan. Toen gebruikte de provider het netwerk van KPN. Blijkbaar is dit niet goed bevallen, want dit keer heeft de provider een ander netwerk gekozen voor zijn drie sim only abonnementen. Het gaat om het snelle netwerk van T-Mobile. Sluit u een van de sim only abonnementen van Delta af, dan maakt u dus gebruik van het netwerk van de bekende provider T-Mobile.

De drie abonnementen van Delta

Delta biedt drie sim only abonnementen aan. Alle sim only abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Het goedkoopste abonnement kost 20 euro per maand en biedt 1,5GB aan mobiele data, 200 belminuten en 50 sms’jes. Betaalt u 5 euro meer, dan krijgt u 3GB aan mobiele data, 200 belminuten en 100 sms’jes. Het laatste sim only abonnement van Delta kost 30 euro per maand. Voor deze prijs krijgt u 5GB aan mobiele data, 200 belminuten en 100 sms’jes.

De meeste sim only providers bieden hun belminuten en sms’jes in één pakket aan. Delta heeft deze twee zaken van elkaar gesplitst. De provider biedt niet veel sms’jes aan, maar in feite is dit ook niet nodig. De meeste mensen die een sim only abonnement met mobiel internet hebben, gebruiken toch WhatsApp of vergelijkbare apps om berichten te versturen.

Voordelen voor bestaande Delta klanten

Mensen die nu al een abonnement hebben bij Delta, bijvoorbeeld voor internet voor thuis, profiteren van diverse voordelen als zij ook een sim only abonnement nemen bij deze provider. Zo krijgen zij niet alleen een dubbele hoeveelheid data, maar kunnen zij ook onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Daarnaast krijgen klanten met een internetabonnement 5 euro korting op dit abonnement als zij ook een sim only contract afsluiten. Als introductieaanbod wordt deze korting in de eerste zes maanden zelfs nog verhoogd naar 10 euro. Dit betekent dat u met een internetabonnement van Delta eerst 10 euro korting krijgt, om vervolgens na 6 maanden nog 5 euro korting te krijgen. Bent u al klant van Delta? Dan is het zeker interessant om een mobiel abonnement af te sluiten bij deze aanbieder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *