Nieuws

De populairste telefoonapp is… Instagram!

Een van de meest populaire apps voor je telefoon is wel de Instagram app. Alle foto’s die je schiet met je smartphone, kun je in een handomdraai online publiceren via Instagram. Zelfs vanuit de app kun je rechtstreeks foto’s maken en uploaden. De app is niet alleen onder iPhone gebruikers super populair, maar ook onder Android en Windows Phone gebruikers.

Geen data abonnement nodig

Om gebruik te maken van de Instagram app heb je geen internet in je abonnement nodig. Een telefoonabonnement met alleen bellen kan ook. Je kunt namelijk ook via Wifi verbinding maken met het internet. Er zijn steeds meer internetproviders die zogeheten hotspots hebben waardoor je ook buiten op straat gebruik kunt maken van Wifi. Ziggo is hier een voorbeeld van. Ben je toch toe aan een nieuw abonnement, overweeg dan zeker wel het data abonnement. Met een SimOnly ben je niet veel kwijt en dat kun je hier op de site wel zien.

Populair onder alle leeftijden

Instagram is onder alle leeftijden erg populair. Zelfs onder bedrijfseigenaren is het een veelgebruikte app. Bedrijven kunnen de app namelijk inzetten om hun bereik mee te vergroten. Een webshop als voorbeeld genomen, kan ook haar producten fotograferen en posten met een korte omschrijving.

Volgers nodig

Om je berichten goed gevonden te laten worden heb je volgers nodig. Hoe meer volgers je hebt, hoe populairder je wordt. Bovendien krijgen meer mensen je berichten te zien en vinden andere mensen, via de zoekfunctie, nog sneller jouw berichten. Veel volgers hebben is dus essentieel.

Hoe krijg je veel volgers

Veel volgers krijgen op Instagram krijg je voor elkaar wanneer je pagina voornamelijk één onderwerp heeft, en je relevante foto’s post. Daarnaast moet je hashtags gebruiken (#) die de foto goed beschrijven.

Voorbeeld: Je Insta pagina gaat over fashion. Je post voor 95% berichten die ook met fashion te maken hebben. Foto’s die je maakt zijn bijvoorbeeld van schoenen. De hashtags die je hierbij gebruikt zijn: #schoenen #shoes #leathershoes #brownshoes #bruineschoenen #lerenschoenen #lederenschoenen #fashion #footwear

Volgers kopen kan ook
Om je account een boost te geven kun je bijvoorbeeld Instagram volgers kopen. Instagram-volgers.nl is bijvoorbeeld een goed adres om dit te doen. Met veel volgers worden je berichten sneller gevonden, en er is meer reden om jouw nu ook te gaan volgen. Mensen zijn namelijk kuddedieren en die volgen elkaar!