Nieuws

Populaire internetbundels Simyo tijdelijk goedkoper

Simyo, een van de bekendste sim only providers van Nederland, heeft tijdelijk de prijs van twee populaire internetbundels verlaagd. Het gaat om de internetbundels van 1000 MB en 4000 MB. Deze twee internetbundels worden het meest afgesloten bij de sim only provider. De prijsverlaging geldt vanaf 7 mei en duurt tot 31 juli. Vanaf 1 augustus hebben de twee internetbundels weer de standaard prijzen.

Goedkoper mobiel internet bij Simyo

De internetbundel van 1000 MB wordt tijdelijk 3 euro per maand goedkoper. Voor de internetbundel van 4000 MB betaalt u tijdelijk ook minder. Deze internetbundel wordt 2 euro per maand in prijs verlaagd.

Goed om te weten: de korting blijft geldig als u de betreffende bundel behoudt. Sluit u nu een bundel van 1000 MB af, dan blijft deze de rest van de looptijd 3 euro goedkoper. Dit betekent dat u in een jaar tijd 36 euro kunt besparen. Met de bundel van 4000 MB mobiel internet bespaart u 26 euro per jaar.

Voor nieuwe én bestaande klanten

De tijdelijke actie van Simyo geldt voor nieuwe klanten, maar ook voor de bestaande klanten van de provider. Bent u een bestaande klant van Simyo en wilt u gebruik maken van deze actie? Dan hoeft u enkel uw internetabonnement aan te passen. Door een bundel van 1000 MB of 4000 MB mobiel internet af te sluiten, kunt u van de actie profiteren. Als u een van deze twee bundels al heeft, maakt u automatisch gebruik van de tijdelijke actie van Simyo.

Om als nieuwe klant van Simyo van de tijdelijke actie te profiteren, sluit u voor 31 juli een sim only abonnement met 1000 MB internet of 4000 MB mobiel internet af. Vervolgens kunt u gedurende de gehele looptijd van het abonnement van de actie profiteren. Wel moet u de bundel van 1000 MB of 4000 MB behouden als u korting wil blijven krijgen. Neemt u meer of juist minder internet af door een andere internetbundel af te sluiten, dan krijgt u geen korting meer.

Sim only abonnementen vergelijken op Sim-stunt.nl

Weet u niet zo goed welk sim only abonnement u af moet sluiten? Vergelijk dan diverse abonnementen met elkaar op Sim-stunt.nl. Het abonnement dat het beste aan uw eisen voldoet en bovendien het goedkoopst is, kunt u direct afsluiten op onze website. Wellicht is het abonnement van Simyo met 1000 MB of 4000 MB internet iets voor u. Sluit u dit abonnement af via Sim-stunt.nl, dan profiteert u de gehele looptijd van het contract van 2 euro of 3 euro korting per maand.