Nieuws

Oxxio InControl in een nieuw jasje

Met de Oxxio App hebben klanten van Oxxio hun energie in eigen hand. Door slim gebruik te maken van de InControl bespaarbox en de Oxxio App kunnen consumenten zelf hun verbruik in de gaten houden en worden ze bewuster van hun energieverbruik. Kortom: met de Oxxio App hebben klanten inzicht in hun energieverbruik en grip op hun kosten. Bovendien heeft Oxxio de App een update gegeven waardoor nu gebruik kan worden gemaakt van de Apple Homekit.

HomeKit is een platform dat in iOS8 is opgenomen en ervoor zorgt dat consumenten via hun telefoon bijvoorbeeld de verlichting met de iPhone of iPad kunnen bedienen. Of de gordijnen kunnen sluiten, de thermostaat regelen of de tv bedienen.

iPhone 6

Om overal en altijd controle te hebben over alle huishoudelijke apparaten die via de HomeKit kunnen worden bediend heeft Oxxio nu ook de iPhone 6 opgenomen binnen het InControl Product. Vanaf 1 oktober kunnen nieuwe klanten van Oxxio niet alleen kiezen voor de Apple iPad, maar ook voor een iPhone 5 of een iPhone 6. In een snel tempo komen er allerlei ‘Made for iphone’-apparaten op de markt die Oxxio wil laten bedienen via de app.

Volop kansen voor publishers

De nieuwe InControl iPhone 6 propositie biedt publishers veel kansen. Consumenten die nog in een mobiel abonnement zitten kunnen nu op een andere manier toch tegen een aantrekkelijke prijs een iPhone 6 aanschaffen. De bijbetalingen voor de iPhone 6 bedraagt bij Oxxio InControl eenmalig € 249,- of € 349,- voor een iPhone 6 Plus.

InControl

Alle nieuwe klanten voor Oxxio InControl ontvangen naast hun gekozen device een InControl bespaarbox met 12 energiebesparende producten (t.w.v. € 125,-) en de Oxxop App om hun apparatuur mee te bedienen en het energieverbruik te monitoren.