Nieuws

Ontdek de 4 leukste spelletjes apps van dit moment!

Ontdek de 4 leukste spelletjes apps van dit moment!

Wil je even de tijd doden met je mobiele telefoon? Geen probleem want wij hebben de 4 leukste spelletjes apps voor je op een rijtje gezet. Met deze apps kan je gerust even de tijd doden. Handig als je even niets om handen hebt en je graag een spelletje wilt spelen. Heb je geen zin om een spelletje op je telefoon te downloaden? In onze Spinia casino review hebben we een website omschreven waar je tegen betaling spelletjes kan spelen. Je kan hierbij geld inzetten op verschillende spelletjes en echt geld winnen. Je hoeft hier geen app voor te downloaden. Hou je het liever bij mobiele apps? Dan hebben we de 4 leukste spelletjes voor je op een rijtje gezet.

SpongeBob: Patty Pursuit

Wie is er nou geen fan van SpongeBob? Deze vrolijke spons zorgt elke keer weer opnieuw voor veel plezier. Dit keer beleef je geen avonturen met z’n eigen tekenfilm. Maar je ontdekt de leukste avonturen tijdens een spelletje op je mobiele telefoon. Kruip in de huid van Spongebob en spring door Bikinibroek. Het spelletje heeft veel weg van Mario. Het enige verschil is dat je nu in de huid van je favoriete tekenfilm figuurtje duikt. Kortom een leuk spelletje om tussendoor te spelen. De app behoort niet voor niets bij de 5 leukste spelletjes apps voor je telefoon.

Beyond a Steel of Sky

De kwaliteit van spelletjes voor je smartphone gaat de laatste tijd steeds verder vooruit. Sommige spellen doen echt niet onder voor een spel dat je normaal op je computer of Playstation zou spelen. Dit wordt opnieuw bewezen met Beyond a Steel of Sky. Een prachtig 3D spelletje die je op je smartphone kan spelen. De 3D graphics doen je zeker weten even verbazen als je het spel op je telefoon opent. Het spelletje is een opvolger voor de populaire Beneath a Steel Sky. In de dramatische nieuwe thriller ga je nieuwe mysterisch en puzzels oplossen. Dit doe je allemaal in een prachtige 3D setting.

Sonic Racing

Mis je soms de dagen waarin je urenlang een potje Mario Kart kon spelen? Gelukkig hebben we goed nieuws voor je. De nieuwe Sonic Racing komt absoluut dicht in de buurt. Neem het op tegen je vrienden en probeer het elkaar lastig te maken met een potje karten. Het spelletje doet je regelmatig denken aan Mario Kart, maar dit maakt het niet minder leuk om te spelen. De bekende Sonic personages spelen allemaal een rol en je kan zelf kiezen met wie je gaat racen. Wie weet win je de race met Sonic in de kart.

Oceanhorn 2

Ben je dol op avonturenspellen? Dan hebben we een prachtig avonturenspel voor je gevonden die je doet verbazen op je mobiele telefoon. Oceanhorn 2 is de langverwachte opvolger van Oceanhorn. Opnieuw ontdek je prachtige 3D graphics op je mobiele telefoon. Met een onvergetelijk 3D avontuur ga je aan de slag met nieuwe missies en content. Het spel speelt zich duizend jaar voor het eerste deel af. Je ontdek de wereld van Gaia vol met nieuwe legendes en mythes. Dit unieke spel brengt je 20 uur aan gameplay waar je handen voorlopig vol aan hebt.