Nieuws

Nieuwe Sim Only bundels bij Simyo

Nieuws van Simyo! Simyo introduceert vandaag een nieuwe internetbundel voor Sim Only. Deze heeft maar liefst 8000 MB. Daarnaast zijn de grootste bel- en internetbundels per direct in prijs verlaagd. Daar praten we je graag over bij.

De nieuwe bundels voor Sim Only

Simyo heeft nu dus een extra grote Sim Only internetbundel met 8000 MB. De grootte van de andere bundels blijft hetzelfde en er verdwijnen geen bundels. Wat wél verandert is dat de grootste bel- en internetbundels goedkoper worden. Dit geldt niet alleen voor nieuwe klanten, maar ook voor huidige klanten.
In de onderstaande infographic zie je de nieuwe tarieven voor onze Sim Only bundels.

Nieuwe Sim Only bundels bij Simyo

Jij blij, Simyo blij!

De Sim Only provider heeft begin december een herpositionering gedaan met als nieuwe merkthema: ‘Jij blij, wij blij’. Hiermee maakt de provider per direct databundels groter en verlaagt het ook direct de prijs. Bij Simyo zit de drive om klanten blij te maken in elke medewerker. Het hele team zit bijvoorbeeld in één ruimte, dus ook de klantenservice. Hierdoor weet iedereen bij Simyo heel goed wat er speelt bij klanten en kan iedereen hierop inspelen.

Zo gaven klantenservicemedewerkers aan dat ze veel feedback kregen van Simyo-klanten dat ze grotere databundels willen hebben voor een lagere prijs. Nederlanders gebruiken steeds meer data en met de nieuwe internetbundel van 8000 MB kunnen alle Simyo-klanten nu genoeg data krijgen voor hun smartphone.

Verdubbel je bundel met Simyo Compleet

In de trant van het nieuwe merkthema biedt Simyo nog iets extra’s, ze zijn immers pas blij als jij blij bent. Daarom introduceerden ze eerder dit jaar ook Simyo Compleet. Hiermee verdubbel je gratis de inhoud van je bundels als je thuis internet van KPN hebt. Simyo gebruikt namelijk het mobiele netwerk van KPN en in dat geval gebruik je het KPN-netwerk dus dubbel. Simyo vindt daarom dat je dubbel zoveel minuten en MB’s verdient.