Nieuws

Namen nieuwe iPhones bekend gemaakt

Ongeveer een jaar geleden introduceerde Apple de iPhone X. Het bedrijf heeft sinds die tijd zeker niet stil gezeten. Op de korte termijn worden er namelijk drie nieuwe iPhones op de markt gebracht. Onlangs werden de namen van de nieuwe iPhones bekend gemaakt. Het gaat om de iPhone Xs, de iPhone Xs Max en de iPhone Xr.

De iPhone Xs en de iPhone Xs Max

Apple legt de focus op de iPhone Xs en de iPhone Xs Max bij de verkoop van de drie nieuwe toestellen. Deze twee modellen zijn namelijk de officiële opvolgers van de iPhone X, die nog geen jaar oud is en in een korte tijd al veel verkocht werd.

De iPhone Xs is de directe opvolger van de iPhone X. Deze telefoon heeft een 5,8 inch scherm, net zoals de iPhone X. De iPhone Xs Max is de grotere variant. Deze telefoon heeft een 6,5 inch scherm. Dit maakt de iPhone Xs Max de grootste iPhone ooit. Beide telefoons hebben een hoogwaardig OLED-scherm en worden ontgrendeld met Face-ID. De telefoons hebben geen home knop meer.
 

Bestel direct bij Vodafone!Bestel direct bij KPN!
De iPhone Xr

De iPhone Xr is de goedkoopste telefoon van het stel. De telefoon moet de opvolger worden van de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus. Deze iPhone Xr krijgt een 6,1 inch LCD-scherm. Dit is opvallend, want dit betekent dat de budget variant van de nieuwe iPhone een ander scherm krijgt dan de iPhone Xs en de iPhone Xs Max. De telefoon heeft één camera aan de achterzijde, in plaats van twee. Wil je de iPhone Xr kopen, dan kun je uit zes verschillende kleuren kiezen. Dit zijn de kleuren zwart, wit, rood, geel roze en blauw.

De nieuwe iPhone los kopen

Het is niet bekend wanneer de drie nieuwe telefoons van Apple precies gepresenteerd worden. Wel verwachten experts dat dit nog in september gebeurt. Wanneer de telefoons in Nederland verkocht worden, is ook niet duidelijk. De kans is groot dat het al op de korte termijn mogelijk is de iPhone Xs, de iPhone Xs Max of de iPhone Xr in Nederland te kopen.

Worden de nieuwe telefoons van Apple eenmaal verkocht, dan kunt u zelf kiezen hoe u uw toestel aan wil schaffen. U kunt een abonnement afsluiten met nieuwe iPhone Xs, iPhone Xs Max of iPhone Xr, maar u kunt uw nieuwe telefoon ook los kopen. Vervolgens sluit u een sim only abonnement af.

Tip: gebruik onze vergelijker om het goedkoopste sim only abonnement te vinden. Worden de nieuwe iPhones verkocht, dan kunt u dit abonnement direct afsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *