Nieuws

Jij hebt natuurlijk altijd je telefoon bij je, maar is hij altijd opgeladen?

Koop je ideale powerbank bij gsmpunt.nl en laad je telefoon altijd en overal op zonder problemen. Want zul je net zien, sta je helemaal vooraan bij hét concert van de eeuw, zie je op je mobiel low battery. Help! Of je staat lekker te shinen in je mooiste festival outfitje, is je phone leeg. Geen leuke foto’s, filmpjes en selfies. Met een opgeladen mobiele lader van gsmpunt.nl overkomt jou dat niet!

Snel en simpel

Een powerbank is het perfecte hulpmiddel als je met je smartphone of tablet niet in de buurt van een thuislader of stopcontact bent. Deze zomer bijvoorbeeld als je onderweg bent naar je vakantiebestemming of zorgeloos wilt genieten op een festival. Hoe? Heel simpel. Laad je powerbank eerst thuis op door middel van een thuislader en je bent ready to go met je draagbare lader. En is duurzaamheid belangrijk voor je, dan kun je ook kiezen voor een solar powerbank. Dat is een solar oplader die jouw telefoon eenvoudig oplaadt door zonne energie. De meeste externe accu’s zijn bovendien klein van formaat en dus superhandig om mee te nemen. In dat leuke tasje of gewoon in je broekzak.

 

Powerbanks om te delen

Bij gsmpunt.nl kun precies de powerbank kopen die bij jouw apparaat en behoeftes past. Wil je de mogelijkheid hebben je telefoon meerdere malen op te kunnen laden, dan kies je voor een powerbank met meer capaciteit. En ga je vaak met je vrienden op pad, ga dan voor een powerbank met meerdere poorten. De meeste draagbare laders beschikken over een usb-poort output en zijn daarmee universeel en compatibel met ieder apparaat. Dankzij jou staat er dan nooit iemand meer met een lege telefoon en kunnen jullie alle maffe en gezellige groepsfoto’s maken die jullie willen.

Ruim assortiment powerbanks

Een externe batterij die in no-time opgeladen is, klaar om met jou op pad te gaan. Bij gsmpunt.nl vind je ze in alle soorten en maten en voor allerlei bekende merken zoals bijvoorbeeld Apple, Samsung en Nokia. Gebruik je bijvoorbeeld je telefoon als hotspot om in de trein of andere openbare plekken te kunnen werken en je liever niet het risico loopt met openbare wifi? Dan is een hoge capaciteit powerbank onmisbaar voor je. En we hebben natuurlijk ook mobiele opladers voor laptops en tablets zelf. Wil je weten welke powerbank voor jou geschikt is? Op gsmpunt.nl vind je handige filters om je daarbij te helpen. En natuurlijk zijn ze CE gecertificeerd.