Nieuws

iPhone X en iPhone 8 worden zeer waarschijnlijk de nieuwe iPhones!

Vandaag om 19:00hr Nederlandse tijd onthult Apple de nieuwste iPhones! De afgelopen maanden waren er al veel geruchten over de nieuwe iPhones. Eerder werden de iPhone 7S en de iPhone 8 genoemd als de iPhones van 2017. Bronnen hebben de laatste dagen echter aangegeven, dat Apple vandaag waarschijnlijk de iPhone 8 en de iPhone X gaat presenteren. Dit tijdens het speciale Apple Event in Californië, waar het hoofdkantoor van Apple staat.

De iPhone 8 krijgt ook nog een groter broertje; de iPhone 8 Plus

Naast de iPhone 8 wordt de iPhone 8 Plus genoemd als het grotere broertje van de iPhone 8. Net als bij de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zou het iPhone 8 Plus toestel dan over betere specificaties beschikken dan de iPhone 8. Een van de belangrijkste extra’s die wordt genoemd is een groter RAM geheugen. Volgens een bekende ontwikkelaar ‘Steve Stroughton Smith’, krijgt de iPhone 8 2GB aan RAM / werkgeheugen, terwijl de duurdere iPhones -de iPhone 8 Plus en de iPhone X- van 3GB RAM voorzien zouden zijn.

Verder wordt draadloos opladen genoemd, en lijkt het er nu op dat de iPhone 8 Plus goedkoper zal zijn dan de iPhone X. De iPhone X moet dan het vlaggenschip worden van de nieuwe generatie iPhones. Wat het werkelijk wordt horen we vanavond… Wil je weten wat Apple gaat zeggen tijdens dit Event? Kijk dan vanavond live mee!

De nieuwe iPhones zijn vanaf vrijdag 15 september vooruit te bestellen

De iPhone 8 en de iPhone X zijn nog niet meteen te koop, je zult nog even geduld moeten hebben, en wel tot vrijdag 22 september. Dan kun je de nieuwe iPhones in de winkel en bij verschillende webwinkels kopen. Wel kun je je nieuwe iPhone alvast vooruit bestellen, men verwacht dat dit al kan vanaf komende vrijdag, 15 september!