Nieuws

iPhone 7s – nieuws, sim-mogelijkheden en meer

Komt er dan werkelijk een iPhone 7s? Er gaan steeds meer geruchten rond dat na de zomer er een nieuwe, verbeterde versie van de iPhone 7 op de markt zal verschijnen. De S series voor de iPhone zijn meestal identieke modellen, het heeft dus waarschijnlijk gewoon het uiterlijk van de iPhone 7, maar dan met verbeterde software. Het uiterlijk blijft hetzelfde, maar de binnenkant van de smartphone is verbeterd. Als deze telefoon op de markt komt, zijn dit de tips hoe je aan deze nieuwe iPhone komt.

iPhone met abonnement 
Bij verschillende providers kun je wanneer de smartphone op de markt is deze aanschaffen in combinatie met een abonnement. Je betaalt een vast bedrag per maand als aflossing voor de telefoon en krijgt gelijk belminuten, sms’jes en internet. Houd de websites van de providers in de gaten voor informatie over nieuwe bundels in combinatie met deze telefoon.

Sim only abonnementen en los toestel

Je kunt ook alvast een sim only abonnement afsluiten zonder telefoon. Dit is een abonnement waar je voor de simkaart betaalt en kunt vervolgens los een toestel hiervoor aanschaffen. Houd er wel rekening mee dat de iPhone 7s een nano simkaart heeft. Je kunt sim only abonnementen online vergelijken en alvast een voordelig abonnement aanschaffen. Je kunt dan wanneer de Iphone 7 s uit is het toestel los aanschaffen en gelijk gebruik maken van je sim only abonnement.

Er is nog geen officiële bevestiging van de komst van de iPhone 7 s, maar veel geruchten doen toch vermoeden dat de S serie van de iOhone 7 dit najaar op de markt zal verschijnen. Volg https://iphone7s.nl voor het laatste nieuws over de komst deze nieuwe Iphone. Schaf alvast een sim only abonnement aan en wees voorbereid op de komst van deze verbeterde versie van de iPhone 7. Waar de iPhone 8 of edition vertraagd is (https://www.rtlz.nl/tech/mogelijke-vertraging-iphone-8-zorgt-voor-paniek-bij-apple), komt de iPhone 7S misschien gewoon op tijd.