Nieuws

iPhone 7 hoesjes

Je kunt eigenlijk alles met een iPhone 7. Behalve hem laten vallen. Smartphones zijn nu eenmaal behoorlijk kwetsbaar. Je hoeft ze maar uit je handen te laten glippen of te stoten en de kans is groot dat er een barst in je scherm zit. Dit is natuurlijk in de eerste plaats heel erg zonde. Daarnaast is het niet erg mooi en natuurlijk ook niet erg praktisch. Het is dus verstandig om een je waardevolle toestel goed te beschermen. Een goede iPhone 7 hoes zal het toestel de nodige bescherming geven tegen schade door vallen of stoten.

Veel soorten

Er zijn veel soorten hoesjes op de markt. Zo heb je hele simpele rubberen hoesjes die alleen de behuizing beschermen tegen krasjes. Maar er zijn ook complete mapjes, ofwel book cases, waar je je telefoon in opbergt zodat alles goed beschermd is. Het is afhankelijk van wat je zelf het fijnst vindt en hoe (on)voorzichtig je met je telefoon om gaat. De prijs hoeft hierin trouwens geen rol te spelen. Zowel de covers voor de behuizing als de book cases voor de gehele telefoon zijn in allerlei prijsklassen te krijgen.

Valbescherming

In de eerste plaats gebruik je de hoesjes natuurlijk als valbescherming. Vooral de schermen barsten immers snel. Misschien is het jou al eens overkomen, maar anders heb je het met zekerheid al eens bij iemand anders gezien. Hoewel het nooit goed is om onvoorzichtig met je telefoon om te gaan, is het gebruik van een iPhone hoes wel een stuk veiliger dan het los bij je dragen van het toestel. Wat je je echter misschien niet beseft is dat je met een hoes nog veel meer beschermt dan het tere beeldscherm alleen.

Gevoelig

Je iPhone 7 is natuurlijk niet alleen gevoelig bij het scherm. De kleine onderdelen die in het apparaat zitten zijn ook niet goed bestand tegen schokken of stoten. Als je hem laat vallen kan er van alles losraken. Daarom is het goed om er een hoes omheen te doen. Dit vangt de schok van een val of stoot grotendeels op. De kans dat er ook in het binnenwerk niets kapot gaat is daardoor een stuk groter.