Nieuws

Hollandsnieuwe introduceert bundel voor onbeperkt bellen en sms’en

De meeste sim only abonnementen bieden een bepaald aantal belminuten en sms’jes. Sluit u een abonnement met 150 belminuten en sms’jes af, dan kunt u iedere maand 150 minuten bellen of 150 sms’jes sturen. Voor veel mensen is dit meer dan voldoende. Voor anderen, die hun telefoon dagelijks gebruiken om te bellen en/of te sms’en, is zelfs een bundel van 300 belminuten niet toereikend. Zij kunnen nu bij Hollandsnieuwe een abonnement met bundel voor onbeperkt bellen en sms’en afsluiten. Meer over deze nieuwe bundel van Hollandsnieuwe, leest u op deze pagina.

Onbeperkt bellen en sms’en voor 4 euro per maand

Hollandsnieuwe biedt verschillende sim only abonnementen aan. Er is een abonnement met 500 MB’s, belminuten en sms’jes, maar er zijn ook abonnementen met 1000 MB’s, belminuten en sms’jes. Voor de mensen die echt veel internetten, bellen en sms’en, is er zelfs een abonnement met 5000 MB’s, belminuten en sms’jes. Onlangs heeft Hollandsnieuwe een nieuwe bundel aan het aanbod toegevoegd. Met deze bundel kunt u onbeperkt bellen en sms’en. Hier betaalt u maandelijks slechts 4 euro voor.

Let op: de bundel biedt geen onbeperkt aantal MB’s om te internetten. Wel houdt u meer MB’s over om te internetten, als u een bundel voor onbeperkt bellen en sms’en afsluit. Heeft u bijvoorbeeld een abonnement met 2500 MB’s, belminuten en sms’jes en neemt u hier de extra bundel voor onbeperkt bellen en sms’en bij? Dan kunt u 2500 MB gebruiken om te internetten, aangezien u een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes heeft afgenomen in een extra bundel. Handig!

De onbeperkt bellen en sms’en bundel afsluiten

Heeft u nog geen abonnement bij Hollandsnieuwe? Dan kunt u een nieuw abonnement afsluiten, inclusief de bundel voor onbeperkt bellen en sms’en. Dit doet u simpelweg door het vakje bij ‘Onbeperkt MIN / SMS’ aan te vinken. Deze bundel vult u aan met een abonnement naar keuze, zoals het abonnement met 2500 MB’s of het abonnement met 5000 MB’s.

Heeft u al wel een abonnement bij Hollandsnieuwe en wilt u de bundel voor onbeperkt bellen en sms’en afsluiten? Dan kunt u dit doen via uw Hollandsnieuwe account. U kunt de bundel enkele maanden door laten lopen, maar u kunt deze ook voor een enkele maand afsluiten. Vergeet in dit geval niet de bundel na een maand weer uit te zetten, want anders blijft u iedere maand 4 euro extra betalen voor de onbeperkt bellen en sms’en bundel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *