Nieuws

Groot Nieuws Radio is nu ook aanbieder van mobiele abonnementen

Waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van Groot Nieuws Radio. Dan ben je niet de enige, maar dat moet gaan veranderen. Dit radiostation gaat namelijk onder zijn eigen naam mobiele abonnementen aanbieden aan consumenten.

Mobiele abonnementen

Het radiostation gaat onder de naam Groot Nieuws Abonnement verschillende soorten mobiele abonnementen aanbieden aan consumenten. De nieuwe aanbieder van mobiele abonnementen wil het anders gaan doen dan andere aanbieders. Deze veranderingen begint al in het aanbod van Groot Nieuws Radio er komen slechts drie verschillende abonnementen. Het aanbod zal gaan bestaan uit Af en toe aan, Regelmatig aan en Altijd aan. Bij het Altijd aan. De laatste genoemde zal een abonnement zijn waarbij je onbeperkt kan bellen en internetten in Nederland. Voor de Europese Unie gelden een aantal aanvullende regels, internetten is dan beperkt tot 10 GB, maar bellen kan en mag nog steeds onbeperkt.

Sim-Only mogelijkheden

Groot Nieuws Radio gaat zich uitsluitend richten op het aanbieden van sim-only abonnementen. Het afsluiten van een abonnement inclusief telefoon is bij deze aanbieder niet mogelijk. Voor het aanbieden van de sim-only abonnementen maakt de aanbieder gebruik van het netwerk van T-Mobile en maakt daarbij gebruik van de diensten van Splinter Voice & Data.

Waarom gaat een radiostation telefoonprovider worden?

De grote vraag is natuurlijk waarom Groot Nieuws Radio er voor gekozen heeft om ook telefoonabonnementen te gaan aanbieden. Volgens het station is dit logisch te verklaren. Vroeger was de zender beschikbaar in de auto en te beluisteren via de middengolf. Tegenwoordig is de zender alleen nog te beluisteren via DAB+ en het Internet. Door abonnementen voor telefoons aan te gaan bieden hoopt het radiostation weer meer luisteraars te bereiken. In combinatie met de aangeboden abonnementen is het voor (potentiële)luisteraars mogelijk om het radiostation vanaf hun telefoon te beluisteren.

Wie is deze aanbieder?

Groot Nieuws Abonnement wil het mogelijk maken om de hele dag radio te luisteren op jouw mobiele telefoon of tabblad. De aanbieder heeft het uiteindelijke doel om christenen te dienen met het Evangelie van Jezus Christus en wil dit bereiken aan de hand van de mobiele abonnementen. Natuurlijk ben je ook als niet gelovige van harte welkom bij deze nieuwe provider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *