Nieuws

Een sim only abonnement afsluiten: hoeveel MB heb ik nodig?

Wilt u een nieuw sim only abonnement afsluiten? Dan raden wij u aan diverse sim only abonnementen met elkaar te vergelijken. Voor u dit kunt doen, moet u bepalen hoe uw perfecte sim only abonnement er precies uit ziet. Hoeveel belminuten heeft u nodig? En hoeveel sms’jes wilt u maandelijks kunnen versturen? Als u dit bepaald heeft, kiest u hoeveel MB u nodig heeft. Hoe meer MB’s u kiest, des te meer u met uw telefoon kunt internetten.

Veel mensen vinden het lastig om te bepalen hoeveel MB hun nieuwe sim only abonnement nodig heeft. Speciaal voor deze mensen hebben wij dit artikel opgesteld. Met de tips in dit artikel kunt u gemakkelijker bepalen hoeveel internet u in uw nieuwe sim only abonnement af wil nemen.

Wel of geen internet?

Bepaal eerst of u wel of geen internet wil gebruiken op uw mobiele telefoon. Heeft u een oud model? Dan kan het zo zijn dat u niet kunt internetten op uw telefoon. Is dit het geval, dan heeft het geen zin om een sim only abonnement met mobiel internet af te nemen. Kunt u wel internet gebruiken op uw telefoon? Bepaal dan of u dit noodzakelijk vindt. Zo niet, dan neemt u een abonnement zonder internet. Vindt u mobiel internetten wel een must, dan achterhaalt u hoeveel MB’s aan mobiel internet u precies nodig heeft.

Check uw huidige abonnement

De beste manier om te bepalen hoeveel MB’s aan mobiel internet u nodig heeft, is door uw huidige abonnement eens onder de loep te nemen. Hoeveel MB’s neemt u op dit moment af? Is dit voldoende? Zo ja, dan neemt u hetzelfde aantal MB’s in uw nieuwe abonnement. Bent u niet tevreden met uw huidige abonnement? Dan neemt u meer of juist minder MB’s af in uw nieuwe abonnement.

Gaat u voor het eerst een abonnement met mobiel internet afsluiten? Dan heeft het geen zin om uw huidige abonnement onder de loep te nemen, om te achterhalen hoeveel MB’s aan internet u nodig heeft. Als u voor het eerst mobiel internet afneemt, raden wij u aan om een abonnement met 1000 MB of 2000 MB aan internet af te sluiten. Alleen als u denkt dat u echt veel gaat internetten, heeft u meer MB’s nodig. Ook als u niet vaak met WiFi kunt verbinden, is het beter om meer MB’s af te nemen.

Onbeperkt internet

U kunt er ook voor kiezen om een abonnement met onbeperkt internet af te sluiten. Voor de meeste mensen is dit niet noodzakelijk. Alleen als u echt veel online bent en veel wil downloaden met uw telefoon, is onbeperkt internet noodzakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *