Nieuws

Drie dingen die je moet weten over de iPhone XS

In september werd de iPhone XS gepresenteerd. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van de iPhone XS, haalde Apple inspiratie uit de iPhone X. De iPhone XS is namelijk de opvolger van deze populaire telefoon.

Wil jij de iPhone XS kopen? Dan is het goed om je wat meer in dit nieuwe toestel te verdiepen. Dit doe je door onderstaande informatie door te nemen. Op deze pagina lees je namelijk welke drie dingen je zeker moet weten over de iPhone XS.

1: Er zijn 6 varianten van de iPhone XS

Er zijn maar liefst 6 varianten van de iPhone XS beschikbaar. Als je een iPhone XS wil kopen, bepaal je eerst hoe groot de telefoon moet zijn. Hierbij heb je de keuze uit 5,8 inch en 6,5 inch. Het toestel van 6,5 inch wordt ook wel de iPhone XS Max genoemd.

Vervolgens bepaal je hoeveel geheugen jouw nieuwe toestel nodig heeft. De iPhone XS wordt verkocht met 64 GB geheugen, maar ook met 256 GB geheugen en zelfs met 512 GB geheugen.

2: De iPhone XS is niet goedkoop

Apple staat erom bekend vrij dure telefoons te verkopen. Ook de iPhone XS is niet goedkoop. Koop je een iPhone XS met een scherm van 5,8 inch en 64 GB geheugen, dan betaal je hier 1159 euro voor. Wil je een iPhone XS Max met een scherm van 6,5 inch en 64 GB geheugen? Dan ben je 100 euro duurder uit. Bij de modellen met extra geheugen gaat de prijs nog iets omhoog. Voor een iPhone XS met 256 GB geheugen betaal je bijvoorbeeld 1329 euro. Voor een iPhone XS Max met 256 GB geheugen betaal je 1429 euro.

Heb je een iPhone XS of iPhone XS Max gekocht en wil je dit dure toestel goed beschermen tegen schade? Koop dan een iPhone XS hoesje of investeer in een nieuwe iPhone hoesje. Met een goed hoesje gaat jouw nieuwe telefoon beduidend langer mee.

3: De iPhone XS is supersnel

De iPhone X is uitgerust met een A11 Bionic chip. Dit was de snelste mobiele processor van de wereld, tot de introductie van zijn opvolger. De nieuwe A12 Bionic chip moet namelijk nog sneller zijn. Omdat de iPhone XS met deze nieuwe chip uitgerust is, is deze telefoon supersnel. Hetzelfde geldt uiteraard voor de iPhone XS Max, die met dezelfde chip verrijkt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *