Nieuws

De nieuwe Samsung Galaxy S8

Een vernieuwend toestel vol met nieuwe en verbeterde specificaties, waar men lang op heeft moeten wachten. Dat is de Samsung Galaxy S8. Men heeft dit keer wat langer moeten wachten, voordat Samsung haar nieuwste toestel daadwerkelijk uit zou brengen. Dat heeft het bedrijf uiteindelijk op woensdag 29 maart gedaan. Samsung heeft hier bewust wat langer mee gewacht, om er zeker van te zijn, dat het toestel alle testen zou doorstaan. Samsung wil nu dan ook eindelijk weer kunnen gaan knallen en dat zal zeker gaan lukken, met de Samsung Galaxy S8.

Een spectaculair toestel

Men gebruikt tegenwoordig zijn of haar toestel, de gehele dag door. Zodoende moet de smartphone dan ook energiezuinig zijn en natuurlijk moet de batterij lang genoeg mee gaan. Dit zijn dan ook zeker specificaties die men ook bij de Samsung Galaxy S8 tegen gaat komen. Samsung heeft er voor gezorgd dat de batterij van de smartphone langer mee gaat, maar daarnaast is de batterij ook super snel weer op te laden. Het nieuwste toestel van Samsung heeft namelijk de mogelijkheid tot snel laden. Samsung noemt het zelf Fast Charging en geeft de garantie dat het toestel al weer vrij snel te gebruiken is. Men wil natuurlijk ook alles kunnen opslaan, wat er met de smartphone wordt gedaan. Foto’s, filmpjes en ook andere documenten moeten bewaard kunnen blijven. De Samsung Galaxy S8 heeft een uitbreidbaar geheugen tot maar liefst 256 GB. Men hoeft dan ook zeker niet bang te zijn, dat het geheugen snel vol is.

Een ander spectaculair punt van de Samsung Galaxy S8 is, dat het toestel enorm snel en krachtig is. Het toestel kan gemakkelijk verschillende apps en programma’s tegelijkertijd openen en de apps of programma’s worden ook nog enorm snel geopend. Ook is het voor het toestel totaal geen probleem, om bijvoorbeeld films af te spelen. Dit komt, doordat de Samsung Galaxy S8 is voorzien van een 10 nm processor.

Prachtig design

De Samsung Galaxy S8 is een enorm stijlvol toestel. Het toestel heeft gebogen randen, waardoor het toestel er gestroomlijnd uit ziet. Ook zijn er geen uitstekers aan de voor- of achterkant van het toestel. De camera en de homeknop zijn namelijk in het toestel verwerkt. Door de gebogen randen, komt het prachtige scherm ook veel beter tot zijn recht. De Samsung Galaxy S8 heeft namelijk een 5,8 inch Infinity display. Het scherm heeft dan ook geen omlijsting. Hierdoor komen onder andere foto’s en filmpjes nog beter tot zijn recht.

De Samsung Galaxy S8 zal te verkrijgen zijn in drie verschillen kleuren, namelijk zilver, grijs en zwart. Het toestel beschikt over twee camera’s. Een frontcamera met 8 megapixels en een camera aan de achterkant van het toestel met 12 megapixels. De camera’s beschikken over vele opties, waardoor foto’s maken alleen nog maar leuker wordt. Ook in het donker maakt de Samsung Galaxy S8 prachtige foto’s. Dit maakt alleen nog maar meer duidelijk, dat de Samsung Galaxy S8 een toestel is die men echt 24/7 kan gaan gebruiken.