Nieuws

De nieuwe iPhone XS modellen zijn vanaf 12 of 13 september vooruit te bestellen

Begin september slaat het hart van menig iPhone liefhebber op hol. September is namelijk standaard de maand dat er nieuwe iPhones gepresenteerd worden. Het jaarlijkse Apple Event wordt nu gehouden op 12 september. Apple komt dan met 3 nieuwe iPhones, een nieuwe iPad en als het goed is ook met een nieuw Apple Watch model. Twee van de drie nieuwe iPhones zouden de iPhone xs en xs plus worden. De naam van het derde model is nog niet helemaal bekend, maar dit zou de goed de iPhone 9 kunnen worden, of de vernieuwde versie van de SE.

Een iPhone XS kopen? Dit worden waarschijnlijk de prijzen…

Waarschijnlijk komen er weer 2 geheugenvarianten. Dit zouden versies kunnen zijn met 64GB en 256GB, zoals vorig jaar, maar Apple zou ook een stapje hoger kunnen gaan, en met 128GB en 512GB kunnen komen. Het laatste is niet ondenkbaar, omdat de iPhones van de laatste twee jaar steeds maximaal 256GB geheugen hadden. Het lijkt voor Apple dus tijd om naast met een betere ingebouwde (a12) chip, ook met meer opslagcapaciteit te komen voor de iPhones van de nieuwste generaties.

Een losse Apple iPhone xs kopen kan vanaf volgende week waarschijnlijk voor een bedrag vanaf zo’n 1.100 tot 1.160 euro*. Dit is dan de prijs voor het goedkoopste niet plus model, met 64GB of 128GB aan geheugencapaciteit. De variant van de gewone xs met 256 of 512GB aan geheugen zou dan een startprijs hebben van 1.300 tot 1.350 euro. De iPhone XS max zou de gewone XS qua prijs dan nog eens met 100-150 euro overstijgen, voor de beide geheugenvarianten. Het plus model is namelijk altijd iets duurder dan gewone versie van de nieuwe Apple telefoon.

Zoals het er nu naar uitziet gaat een XS Max toestel met 256 of 512GB dus de duurste smartphone ooit worden. De indicatieve prijs ligt vooralsnog tussen de 1.400 en 1.500 euro! Een iPhone XS Max abonnement doet niets af aan de prijs van deze nieuwe smartphone, maar maakt het wel mogelijk om het bedrag voor de telefoon in 12 of 24 delen te betalen.

Vooruit bestellen van de nieuwe iPhones is mogelijk vanaf circa 12 of 13 september, of snel daarna. De feitelijke levering van de nieuwe iPhones van 2018, dit is mogelijk vanaf ongeveer 24 of 26 september.

* deze prijsinformatie is afkomstig van de site iphone.nl. Kijk in hun prijs vergelijkers voor losse toestellen wat de werkelijke prijzen zijn zodra de nieuwe iPhones van dit jaar zijn verschenen

Andere iPhones die nog worden verwacht

De naam van de derde smartphone waar Apple mee zal komen bij het Apple event, op 12 september, is nog niet helemaal duidelijk. Dit kunnen dus de iPhones uit de 9 of 11 series zijn, maar andere namen zijn ook mogelijk.

Vind je de nieuwe XS iPhones stevig aan de prijs? Goed om te weten is dat de derde iPhone van dit jaar waarschijnlijk een stuk goedkoper zal zijn dan de iPhones uit de XS serie. Het is alleen nog niet duidelijk of het een budget model is, zoals de se, maar ook dat weten we gauw.
Tot slot is het nog leuk om te melden dat de toestellen van de eerdere generaties (in dit geval dus de 7 en 8) doorgaans snel in prijs verlaagd worden na de komst van weer nieuwe smartphones van Apple. Een ouder model scoren kan dus ook een hele goede keuze zijn, als je portemonnee wat minder goed gevuld is. Wacht in dat geval even tot na de launch van de nieuwe toestellen, de tweede helft van september of oktober is dan een goed aankoopmoment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *