Nieuws

De iPhone 6 Plus, de musthave van 2014

We hebben er lang op moeten wachten, maar is hij dan eindelijk gepresenteerd: de iPhone 6. En het moet gezegd worden, het was het wachten meer dan waard. Met de nieuwe iPhone zet Apple een flinke stap vooruit. De iPhone 6 is dunner dan zijn voorgangers en nog belangrijker: het heeft een veel groter scherm. En voor wie dit scherm nog niet groot genoeg is, Apple komt daarnaast met een nog grotere smartphone: de iPhone 6 Plus.

De iPhone 6 Plus: Apples eerste phablet

Met de iPhone 6 Plus zet Apple zijn eerste stappen in de wereld van de Phablets. Een Phablet zit qua formaat ergens tussen een telefoon en een tablet in en biedt daardoor een unieke ervaring voor zijn gebruikers. Gamen en videokijken wordt een stuk leuker met een groter scherm. En ook het kunnen bedienen van meerdere apps tegelijk maakt een phablet van een aparte klasse.

Wat kan de iPhone 6 Plus zoal?

Apple heeft met de iPhone 6 talloze verbeteringen en nieuwe functionaliteiten doorgevoerd. De camera is verbeterd, er zit een snellere processor in en de accuduur is aanzienlijk langer. De M8 motion co-processor houdt nauwkeurig je activiteiten bij zodat je kan zien of je genoeg beweging krijgt. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Lees hier meer specs van de iPhone 6 Plus.

Is de iPhone 6 Plus ook beschikbaar voor sim-only?

Geen onbelangrijke vraag op deze website: kan ik de iPhone 6 Plus ook los bestellen? Dat is inderdaad mogelijk. Maar daar moet je wel diep voor in de buidel tasten. De iPhone 6 Plus zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende uitvoeringen met elk zijn eigen hoeveelheid intern geheugen. Elk heeft ook zijn eigen prijskaartje.

Wat gaat de iPhone 6 Plus kosten?

  • – De iPhone 6 Plus met 16GB opslag zal €799,- kosten.
  • – Eentje met 64GB opslag kost je €899,-.
  • – Met 128GB opslag ben je €999,- kwijt.

De iPhone 6 Plus kost je dus een aardige bom duiten. Maar dan heb je ook echt een topper in handen. En dat is ook wel wat waard toch?