Nieuws

Combineer Mobiel met Internet, Telefonie, en Televisie en krijg extra kortingen!

Met de komst van de telefoon werden de eerste providers voor Telefonie opgericht. Met de komst van de televisie besloten deze providers uit te breiden en werd Televisie en Telefonie in één abonnement gecombineerd. Een aantal jaar later werd ook het internet aan deze abonnementen toegevoegd en ontstond het alles-in-1 pakket wat wij nu kennen als Telecom. De vaste telefoonlijn, die al snel in ieder huis te vinden was, werd echter na lange tijd uitgebreid met de mobiele telefoon. We wilden altijd en overal bereikbaar zijn. Er werd verwacht dat Mobielabonnementen aan Telecom toegevoegd zouden worden, maar al snel bleek dat er voor Mobiel aparte providers opgericht werden. We zien hier nu echter een omschakeling in, die veel geld kan besparen. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

Maandelijkse lasten

Waarschijnlijk hou je de maandelijkse kosten niet eens in de gaten. Er wordt toch elke maand vanzelf een bedrag van je rekening afgehaald voor je Mobiel- en Telecom-abonnement. Zo verdwijnt er toch elke maand voor twee aparte abonnementen veel geld van je rekening. Neem daarom eens een kijkje hoeveel geld er eigenlijk elke maand van je rekening verdwijnt. Het zal je misschien nog verbazen. Vind jij dat het eigenlijk veel te veel geld is? Dat kunnen wij best begrijpen.

De oplossing

Helaas hebben de meesten het geld niet op hun rug groeien. Iedereen die we een geldboom in de tuin heeft staan, hoeft niet eens na te denken over al die kosten voor Telefonie, Televisie, Internet en Mobiel. Jij moet dat echter wel. Bespaar daarom geld en combineer je Mobielabonnement met je Telecomprovider. Er zijn namelijk in de afgelopen jaren veel Mobielproviders ontstaan die ook Telecom aanbieden en Telecomproviders die Mobiel aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan KPN en T-Mobile! Door een Mobielabonnement te nemen bij deze providers kun je korting krijgen op hun Telecomabonnementen.

Hoe werkt het?

Laten we T-Mobile als voorbeeld nemen. De meesten hadden waarschijnlijk een Mobielabonnement op hun iPhone bij de provider. Ik kan me in ieder geval herinneren dat iedereen in 2008 een iPhone had met T-Mobile. Nu heeft T-Mobile echter ook een T-Mobile Thuis dienst die Televisie, Internet en Telefonie aanbiedt. Het mooie echter is, dat je korting krijgt op T-Mobile Thuis als je een Mobielabonnement hebt bij de provider. Je kunt zo elke maand 2,50 besparen op je Telecom, dat is 30,- per jaar. Je krijgt dus kortingen door de twee abonnementen te combineren bij dezelfde provider.

Wie zijn jouw providers?

Wees dus slim en bekijk jouw providers. Misschien kun jij in 2018 wel geld besparen! Vergelijk de verschillende kosten en controleer of jouw provider zowel Telecom als Mobiel aanbiedt en misschien hou jij aan het einde van het jaar wel wat extra’s over!