Nieuws

Beste mobiele providers

Beste mobiele providers

Er zijn de laatste jaren een hoop verschillende nieuwe mobiele providers bijgekomen. Ook zijn er een hoop bekende providers gaan fuseren. De markt met mobiele providers is altijd in beweging. Voor consumenten geeft dit extra mogelijkheden. Je kunt tenslotte kiezen tussen meer providers en daardoor nog meer vergelijken en profiteren van de scherpste aanbieding. Ben jij toe aan een nieuw telefoon abonnement? Sites zoals bijvoorbeeld telefoonabonnement.nl geven een goed overzicht. Wij geven je in dit artikel graag wat extra inspiratie door de beste mobiele providers voor je op een rijtje te zetten.

De nummer 1: Simyo

Simyo is een mobiele provider die door veel mensen als zeer goed is beoordeeld. Al ruim 2 jaar mag deze provider de titel van beste mobiele provider dragen. Klanten van Simyo beoordelen de provider met een gemiddelde van een 8,4. Simyo heeft misschien niet altijd de beste voorwaarden, maar staat wel bekend om het feit dat de provider weinig administratieve problemen kent, weinig storingen en de helpdesk goed bereikbaar is.

De nummer 2: KPN en T-Mobile

Een gedeelde tweede plaats voor KPN en T-Mobile met een gemiddelde score van 8,3. Deze twee providers hebben dit jaar flinke verbeteringen geboekt in de stabiliteit van hun netwerk. Er werden minder storingen gemeld dan voorgaande jaren en dit zorgde voor een hogere klantwaardering voor beide providers.

De nummer 3: Simpel

Simpel een dochtermaatschappij van KPN mag de derde plek innemen in de top 10 van beste mobiele providers van Nederland. Deze kleinere mobiele provider krijgt een 8,2 als gemiddelde beoordeling van haar klanten.

De slechts beoordeelde provider van 2018

Naast een top 3 van goed scorende mobiele providers is er natuurlijk een mobiele provider die de laatste op de lijst is. De eer om als laatste op de lijst te eindigen is dit jaar aan Vodafone/Ziggo. Er komen over deze provider veel klachten over de slechte administratie en ook veel klanten hebben naar eigen zeggen last van problemen met het mobiele internet en traag internet