Nieuws

Beste dating apps voor 2018

Online daten: er is geen single in Nederland die het nog niet geprobeerd heeft. Het vinden van liefde is gerevolutioneerd door de opkomst van de dating apps. Niemand trekt inmiddels een wenkbrauw op wanneer je aangeeft je partner via een dating app gevonden te hebben. Het is zelfs eerder regel dan uitzondering. Stellen die elkaar tijdens een dronken bui aan het einde van een stapavond ontmoet hebben nemen in aantallen af; online dating is het nieuwe plan van aanpak. Dit zijn de beste dating apps voor 2018:

Tinder

Waar Tinder door velen gezien wordt als een hook up app waar het niet om liefde draait maar seks, is de dating app nog altijd de nummer één van Nederland. Wie het over een dating app heeft noemt Tinder. Dat was vorig jaar zo maar ook in 2018 blijft Tinder de lijst aanvoeren. Als je de dating app nog niet kent; je meldt je aan met je Facebook account, neemt wat foto’s over en je bent klaar om te daten. Swipe naar rechts en links om voorgestelde singles te keuren. Vind iemand jou ook leuk? Dan is er een match. Tinder heeft naar schatting meer dan een miljoen Nederlandse gebruikers.

Happn

Dating app pakt het anders aan dan de swipe apps zoals Tinder. Swipen behoort niet tot het arsenaal aan mogelijkheden binnen de app. De basis draait namelijk niet om het eindeloos vegen maar om je locatie. Natuurlijk kan geen enkele dating app zonder je locatie maar bij Happn ligt de aandacht volledig op je omgeving. Je wordt namelijk gematcht met personen die binnen een straal van 250 meter om je heen te vinden zijn. Geen matches die 30 of 50 kilometer bij je vandaan wonen; alleen singles die bij je in de buurt zijn geweest. De app volgt je dagelijkse bewegingspatronen en toont je de singles die je pad gekruist zijn. Vind je een single leuk? Deel een like uit en wacht op een wederzijdse interesse. Happn heeft op dit moment al meer dan 600.000 geregistreerde Nederlandse gebruikers.

Badoo

Badoo is een dating app, datingsite en ontdekkingsnetwerk in één. Het biedt alles wat de moderne single nodig heeft en wenst. Bijna alle opties die je op andere dating apps tegenkomt zijn bij Badoo geïmplementeerd zodat je aan niets tekort komt. Swipe profielen met het Kennismakingsspel, bekijk welke leden online zijn bij je in de buurt of upload een foto van iemand waarna Badoo naar een lookalike op zoek gaat. Je kunt het zo gek niet bedenken of Badoo heeft er een feature voor verzonnen. Chat met andere leden zonder kosten te maken via deze dating app die ook in 2018 meer dan een miljoen Nederlandse gebruikers heeft.

Wil je liever iets onbekends? In de Google Play of Apple App Store zijn honderden dating apps te vinden die nog onbekend zijn in Nederland of bekijk deze lijst met dating apps. Van Hinge en Her tot HotOrNot en Clover; deze dating apps hebben misschien niet veel Nederlandse leden maar je weet maar nooit of één van deze apps in 2018 doorbreekt.