Nieuws

Super flexibel bellen met je maandelijks opzegbaar sim only contract

Wil je ook zelf in de hand hebben wat je maandelijks betaalt aan je mobiele telefoon? En niet vastzitten aan een abonnement van een jaar of zelfs twee jaar? Neem dan nu een maandelijks opzegbaar sim only contract. Hiermee houd je zelf de controle over je maandelijkse uitgaven en kan je het contract stopzetten wanneer je wilt. Heb je een tijdje geen mobiel Internet nodig, omdat je bijvoorbeeld op genoeg plekken komt waar WIFI is, dan kan je alleen een sim only nemen om te bellen. En als je dit toch weer wilt veranderen, stop je het contract en neem je volgende maand een ander sim only contract. Jij bepaalt!

De vele voordelen van sim only

Naast de duidelijke flexibiliteit en onafhankelijkheid van lange abonnementen, heeft sim only nog meer voordelen. Je hebt niet iedere keer een nieuw toestel nodig, dus je kan aanzienlijke kosten besparen door een jaar langer te doen met je telefoon en er een sim only in te doen. Je maandelijkse kosten zijn dan heel veel lager dan bij een abonnement, zeker als je je abonnement aanvult met een nieuw toestel. De aanschafprijs van dat nieuwe toestel is vaak lager als je er een abonnement bij koopt, omdat de kosten van het toestel over de abonnementsduur worden uitgesmeerd. Hoe dan ook, je betaalt er de volle mep voor, misschien niet in één keer, maar wel in totaal.

En er zijn veel sim only aanbieders op de markt die echt met prijzen aan het stunten zijn. Hierdoor kan je een hele goede deal sluiten op je nieuwe sim only contract. En als je het toch niet goed vindt, zet je je contract gewoon weer stop, en ga je elders kijken. Flexibiliteit bij uitstek met je maandelijks opzegbaar sim only contract! En van de kosten die je maandelijks bespaart, kan je altijd nog een keer een nieuw toestel kopen als je daar zin in hebt. De keuze is aan jou, en niet afhankelijk van de looptijd van een abonnement. Koop je een sim only, dan koop je flexibiliteit en onafhankelijkheid. En dat is het waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *