Nieuws

Dit weten we al over de iPhone 8 en de Samsung Galaxy S8

De grote telefoonfabrikanten zijn continu bezig nieuwe toestellen te ontwikkelen. Apple is op dit moment bezig met de ontwikkeling van de iPhone 8 en Samsung is druk bezig de Samsung Galaxy S8 te ontwikkelen. Er is officieel nog niets bekend gemaakt over deze nieuwe telefoons, maar zoals altijd zijn er wel geruchten naar buiten gekomen. In dit artikel lees je wat we al over de iPhone 8 en de Samsung Galaxy S8 weten, op basis van deze geruchten.

Uitgelekte specificaties van de iPhone 8

Apple heeft zelf nog niets bekend gemaakt over de opvolger van de iPhone 7, maar volgens de geruchten wordt de iPhone 8 heel anders dan zijn voorganger. ZO zou er een compleet nieuwe behuizing op de iPhone 8 komen en wil Apple de gloednieuwe telefoon voor het eerst uitrusten met een OLED-display. Verder wordt er gesproken over het verdwijnen van de homeknop, maar ook dit is nog niet bevestigd.

Een ander gerucht over de iPhone 8, is dat deze telefoon draadloos opgeladen kan worden. De iPhone 7 moet je nog altijd opladen met de bijbehorende adapter, maar volgens de geruchten is dit bij de iPhone 8 niet nodig. Dit betekent dat je nooit meer met vervelende kabels hoeft te zitten als je jouw telefoon aan het opladen bent, maar je toestel gewoon draadloos van nieuwe stroom voorziet.

Uitgelekte specificaties van de Samsung Galaxy S8

Ook over de Samsung Galaxy S8 doen zich veel geruchten de ronde. Zo zou het beeldscherm van de telefoon een 5,7 inch Super Amoled beeldscherm met QHD Plus en on-screen navigatie zijn. Het RAM-geheugen van het toestel zou 4 GB bedragen en de interne opslag wordt een opslag van 64 GB of meer.

Op de achterzijde van de telefoon zou een 12 megapixel dual pixel camera met autofocus komen en op de voorzijde van de telefoon zou een 8 megapixel camera moeten komen. Verder wordt de telefoon volgens de geruchten uitgerust met sensoren voor versnelling, kompas, een gyroscoop, licht en de hartslag. Over de afmetingen van de telefoon zijn helaas nog geen geruchten naar buiten gekomen.

iPhone 8 of Samsung Galaxy S8 kopen?

Wil jij de iPhone 8 of de Samsung Galaxy S8 kopen? Houd onze website dan goed in de gaten, want wij houden je op de hoogte van al het iPhone 8- en Samsung Galaxy S8 nieuws.