De iPhone X kopeniPhone X

Er gingen al tijden geruchten rond dat Apple bezig was een revolutionaire telefoon te maken. Op 12 september 2017 werden deze geruchten bevestigd. Op deze dag werden namelijk niet alleen de opvolgers van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus aan het publiek gepresenteerd, maar ook de gloednieuwe iPhone X (iPhone 10).

De belangrijkste specificaties van de iPhone X

De iPhone X is een 5.8 inch telefoon met Super Retina OLED scherm. Dit maakt de iPhone X direct uniek, want het is de eerste iPhone die met OLED scherm uitgerust is. De telefoon is 143.6 millimeter lang, 70.9 millimeter breed en 7.7 millimeter dik. De iPhone X weegt slechts 174 gram. Verder is de telefoon uitgerust met een nieuwe, extra snelle chip. Dit is de A11 chip van Apple. Het besturingssysteem van de iPhone X is iOS 11. Dit is het nieuwste besturingssysteem van Apple, die ook op de iPhone 8 en iPhone 8 Plus zit.De iPhone X heeft een 12-megapixel camera aan de achterzijde van de telefoon en een 7-megapixel camera aan de voorzijde van het toestel. Deze front camera wordt ook gebruikt voor Face ID: het gezichtsherkenningssysteem van Apple waar u de iPhone X mee kunt ontgrendelen.

Enkele unieke functies van de iPhone X

De iPhone X heeft enkele unieke functies gekregen, ofwel functies die de andere iPhones niet hebben. De eerste unieke functie van de iPhone X, is Face ID. Deze functie gebruikt u om de telefoon te ontgrendelen. Niet met uw vingerafdruk, maar met uw gezicht. Daarnaast heeft de telefoon een nieuw scherm. Dit scherm is niet alleen mooier en energiezuiniger, maar vult bovendien de gehele voorzijde van de telefoon. Een andere unieke functie van de iPhone X, is dat u deze telefoon draadloos op kunt laden. Dit is bij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus nog niet mogelijk.De iPhone X kopen

U kunt de iPhone X los kopen en gebruiken met een sim only abonnement, maar u kunt ook een iPhone X abonnement met toestel afsluiten. Wij raden u altijd aan diverse abonnementen goed met elkaar te vergelijken. Door abonnementen te vergelijken, vindt u namelijk het beste en goedkoopste abonnement voor de iPhone X.