De iPhone 8 kopeniPhone 8

Op 12 september 2017 presenteerde Apple drie nieuwe telefoons, waaronder de iPhone 8. De iPhone 8 van Apple is de opvolger van de iPhone 7. De telefoon ziet er vrijwel hetzelfde uit als zijn voorganger, maar is toch zeker op diverse vlakken verbeterd.De belangrijkste specificaties van de iPhone 8

De iPhone 8 4.7 inch telefoon met Retina HD (IPS LCD) display. De telefoon is 138.4 millimeter lang, 67.3 millimeter breed en 7.3 millimeter dik. Het toestel weegt slechts 148 gram. De iPhone 8 is uitgerust met een nieuwe chip, namelijk de A11 chip. Deze chip moet ervoor zorgen dat de nieuwe telefoon van Apple extra snel is en bovendien lekker snel blijft. Het besturingssysteem van de iPhone 8 is iOS 11. Dit is het nieuwste besturingssysteem van Apple.

De iPhone 8 is, net zoals de andere iPhones, uitgerust met twee camera’s. De camera aan de achterzijde van de telefoon heeft een resolutie van 12 megapixel. De camera aan de voorzijde van de telefoon, ook wel de front camera genoemd, heeft een resolutie van 7 megapixel.

Tot slot is de iPhone 8 uitgerust met lithium-ion accu, die u draadloos op kunt laden. Volledig opgeladen biedt de accu van de iPhone 8 ongeveer 14 uur spreektijd.

De iPhone 7 en de iPhone 8: de belangrijkste verschillen

De iPhone 8 lijkt een beetje op de iPhone 7, maar toch is dit toestel op diverse vlakken verbeterd. Ten eerste vangt de camera van de iPhone 8 meer licht, waardoor u betere foto’s kunt maken met dit toestel. Daarnaast heeft de telefoon een betere chip, die het toestel sneller maakt en snel houdt. Tot slot kunt u de iPhone 8 draadloos opladen. De telefoon heeft een glazen achterzijde, die u enkel op de bijgeleverde pad hoeft te leggen om de accu van het toestel op te laden.

De iPhone 8 kopen

U kunt de iPhone 8 los kopen, maar u kunt ook een iPhone 8 abonnement afsluiten. Wij raden u aan de diverse iPhone 8 abonnementen goed met elkaar te vergelijken, zodat u het beste en het goedkoopste abonnement af kunt sluiten.